Greșeala de neiertat făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Fanii au reacționat imediat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost certați de către fanii lor. Ce greșeală au făcut cei doi, la scurt timp după ce s-a născut fiica lor.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au adus-o acasă pe micuța Iris. Fosta prezentatoare TV și soțul său își petrec tot timpul cu cele două micuțe, iar ieșirile în parc sunt nelipsite pentru familia Cristea-Clonda.

Pe lângă mesajele de susținere și de felicitare au fost, însă, și mesaje în care Gabriela a fost extrem de criticată.

Din bătrâni se spune că unei lăuze îi este interzis să iasă din casă pentru câteva săptămâni, iar conform tradiției, totul se usucă pe unde calcă o lăuză în afara casei.

Citeste si: Andreea Bălan: „Mă simt vinovată! E greu cu durerea fizică, dar...”

Citeste si: Bianca Drăgușanu are o boală incurabilă: „Sufăr foarte mult”

Citeste si: Elena Udrea, ieșire nervoasă pe Facebook: „Este o minciună, nu vă lăsați păcăliți”

Gabriela și Tavi nu au ținut cont de această tradiție. Cum se apără

Însă vremurile s-au schimabt, iar în prezent mai sunt doar foarte puține femei care țin cont de această tradiție.

Tavi Clonda a explicat de ce a decis să iasă împreună cu Gabriela în oraș.

În prima zi când s-a născut micuţa, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o băga în seamă, iar căruciorul l-a împins. Acasă s-a schimbat. Când plânge se vede că i se rupe sufletul, spune bebe, bebe. Victoria vrea atenţie şi noi îi oferim.

Gabriela se trezeşte din 3 în 3 ore. Te obosesc şi programul şi operaţia. Am fost la control cu cea mică după patru zile. S-a luat lumea de noi că de ce a ieşit lăuza din casă. Am fost la control, că nu poate să vine controlul la tine", a spus Tavi Clonda în cadrul unui interviu TV.

Și pentru că prima lor fiică, Victoria, are cont de Instagram, nici micuța Thea Iris Selena nu duce lipsă de urmărtori pe pagina sa de socializare. Tavi și Gabriela îi țin zi de zi la curent pe fanii lor în legătură cu evoluția și creșterea micuței.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate