Greșeala gravă comisă de un tânăr angajat al unei case de pariuri. A sunat la 112 să reclame o tâlhărie și s-a ales cu arest preventiv

Un angajat al unei case de pariuri din București a fost arestat după ce a sunat la 112 să raporteze o tâlhărie, însă polițiștii au descoperit cu totul altceva.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un tânăr de 19 ani, angajat al unei case de pariuri, a sunat la 112 și a reclamat că a fost amenințat cu un cuțit de doi necunoscuți, care i-au furat 9.000 de lei.

Citeste si: O femeie a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că a fost sechestrată, dar de fapt motivul apelului era altul. De ce a apelat numărul de urgență

Citeste si: Marian Godină, reacție genială la atacul lui Christian Sabbagh la Alexandru Cumpănașu! Viitorul candidat la președinție a jignit un polițist, în direct

Citeste si: Și-au ucis în bătaie bebelușul de nouă luni! Dezvăluiri șocante: "Îl lovea cu palmele peste faţă, cu o vargă, îl izbea de pat ori de perete"

Tânărul angajat a înscenat tâlhăria și a sunat la poliție ca să pară mai credibil, fără să se gândească la consecințe 

Polițiștii au inițiat o anchetă și au aflat că tânărul a înscenat întreaga faptă. El a furat din casa de marcat 90.000 de lei după care a apelat autoritățile pentru a părea mai credibil. Tânărul trebuia să ducă suma de 90.000 de lei să o depună la bancă, însă a ascuns o parte din bani în cușeta unui hipermarket. El și-a recunoscut fapta și i-a condus pe polițiști la cușeta în care era ascunsă suma de 50.000 lei.

"În cuşeta respectivă a fost găsită suma de 5.000 de lei, care a fost restituită reprezentantului casei de pariuri”, spun poliţiştii.

Oamenii legii au înapoiat banii reprezentantului casei de pariuri, iar tânărul este cercetat pentru inducerea în eroare a organelor judiciare şi delapidare. 

Magistrații vor decide în cursul acestei seri dacă tânărul de 19 ani trebuie arestat preventiv pentru 30 de zile sau dacă va primi o altă pedeapsă. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate