Guta a cedat, Narcisa a castigat! Manelistul se pregateste sa-i umple din nou conturile fostei iubite, dupa ce aceasta l-a chemat la tribunal

Narcisa va reusi, se pare, sa mai scoata niste bani de la Nicolae Guta.

Autor: Radu Constantin

Nicolae Guta a ajuns la tribunal, dupa ce Narcisa, fosta lui iubita, cu care are un baiat, l-a actionat in instanta pe motiv ca nu a platit pensia de intretinere pentru copilul lor. In urma cu ceva timp, Narcisa s-a plans ca Guta nu mai vrea sa auda de ea si ca nu-l mai intereseaza copilul. In replica, manelistul a declarat ca tot ce o intereseaza pe Narcisa sunt banii lui.

Cu o saptamana in urma, Nicolae Guta a avut loc primul termen al procesului dintre cei doi, in care manelistul a admis faptul ca nu i-a mai dat de mult timp bani Narcisei pentru copil. El a cerut o amanare pentru a avea timp sa-i satsifaca pretentiile financiare Narcisei.

Citeste si: Narcisa Guta a facut spectacol la WOWbiz cu noul ei look. A aparut complet tunata! "Mi-am facut 20 de operatii"

Daca intelegerea dintre cei doi va avea loc, aceasta va fi consimtita prin intermediul unui contract, care sa poata dovedi ca femeia a primit banii. Asta pentru ca Nicolae Guta sustine ca i-a luat casa, masina si haine Narcisei, insa a facut-o fara a primi o dovada din partea acesteia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies