Vedete

Guta a cedat, Narcisa a castigat! Manelistul se pregateste sa-i umple din nou conturile fostei iubite, dupa ce aceasta l-a chemat la tribunal

Narcisa va reusi, se pare, sa mai scoata niste bani de la Nicolae Guta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Guta a cedat, Narcisa a castigat! Manelistul se pregateste sa-i umple din nou conturile fostei iubite, dupa ce aceasta l-a chemat la tribunalicon photo


Nicolae Guta a ajuns la tribunal, dupa ce Narcisa, fosta lui iubita, cu care are un baiat, l-a actionat in instanta pe motiv ca nu a platit pensia de intretinere pentru copilul lor. In urma cu ceva timp, Narcisa s-a plans ca Guta nu mai vrea sa auda de ea si ca nu-l mai intereseaza copilul. In replica, manelistul a declarat ca tot ce o intereseaza pe Narcisa sunt banii lui.


Cu o saptamana in urma, Nicolae Guta a avut loc primul termen al procesului dintre cei doi, in care manelistul a admis faptul ca nu i-a mai dat de mult timp bani Narcisei pentru copil. El a cerut o amanare pentru a avea timp sa-i satsifaca pretentiile financiare Narcisei.


Daca intelegerea dintre cei doi va avea loc, aceasta va fi consimtita prin intermediul unui contract, care sa poata dovedi ca femeia a primit banii. Asta pentru ca Nicolae Guta sustine ca i-a luat casa, masina si haine Narcisei, insa a facut-o fara a primi o dovada din partea acesteia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune