Guta e chiar “pe sistem turbo”! Manelistul, care face azi 46 de ani, are 9 copii cu 6 femei. Una dintre iubite si-a taiat venele afland ca e parasita de cantaret

Manelistul, care implineste azi 46 de ani, are o poveste de viata mai ceva ca-n filme! Nicolae Guta a insirat femeile, avand pana acum 9 copii, cu 6 femei. Iar versurile lui “pe sistem turbo”, sustine chiar el, ca fac referire la viata lui amoroasa.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereGuta, cu Narcisa si cu fiul lorUltimele aventuri ale lui Guta au provocat adevarate scandaluri, dar manelistul este un cuceritor de multa vreme.

La 16 ani, Guta facea un cuplu cu Mariana, o numea sotia lui desi nu erau casatoriti legitim.  “Noi nu avem nevoie de acte pentru a ne declara sentimentele. Ea e mama copiilor mei”, spunea in 2005 cantaretul. Impreuna cu Mariana, Guta are patru copii, fata cea mare, Nicoleta, fiind cea cu care acum manelistul este in scandal.

fara descriereSorina, o alta fosta iubita a manelistuluiChiar daca declara ca este cu Mariana, prin 2000 cantaretul avea si o alta iubita, Sorina Serban.

Prin 2006, in viata lui Nicolae Guta apare o alta iubita oficiala: Narcisa. Aceasta ii face si un copil.Nu a durat prea mult si in viata lui Guta apar si alte femei. In 2010, manelistul avea sa se desparta de Narcisa, dar, disperata, femeia si-a taiat venele. "Cand m-a vazut cu semnele la mana, mi-a spus ca sunt sexy cu taieturile alea la mana", povestea Narcisa, la care pana la urma Guta s-a intors.

Si desi, copiii facuti cu Narcisa si Mariana sunt singurii copii recunoscuti de Nicolae Guta, alte patru femei sustin ca au cate un copil cu manelistul, iar apropiatii lui confirma numarul plozilor  neoficiali – 4.fara descriereNicolae Guta si fosta lui iubita, Daniela

In ultima vreme, au aparut tot mai multe femei care s-au tot batut pe rolul de “iubita oficiala” a manelistului. Astfel, la inceputul acestui an, Daniela, o tanara din Timisoara a pornit un adevarat razboi in care sustinea ca ea este iubita lui Guta si ca Narcisa nu mai reprezinta nimic pentru cantaret. Acesta insa s-a enervat pe ea si i-a dat papucii.  Daniela a aparut la diverse emisiuni TV si a incercat in fel si chip sa-l convinga pe Guta sa fie impreuna din nou: s-a dezbracat si a dansat aproape goala, a spus la un moment dat ca e chiar gravida cu el. Totul insa s-a terminat. Apoi, Narcisa a declarat ca pentru a-l ierta pe iubitul infidel, acesta a luat-o de sotie. "Eu m-am cununat cu Guta in biserica. Ce leaga Dumnezeu nu dezleaga nimeni! La momentul respectiv, imi zicea multe cuvinte si vorbe frumoase. Eu l-am crezut si de asta am decis sa ma cunun cu el atunci", spunea Narcisa intr-o emisiune TV.fara descriereGuta si actuala iubita, Beyonce de RomaniaDe curand, insa un alt scandal avandu-l pe Guta ca protagonist, face deliciul telespectatorilor. Madalina Dumitru, cantareata supranumita Beyonce de Romania are o relatie cu nabadaiosul cantaret. Iar razboiul dintre ea si Narcisa pare a fi doar la inceput.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate