Guvernul Orban a picat în urma moțiunii de cenzură. VIDEO

Moțiunea de cenzură a trecut în Parlament cu 261 de voturi. Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a fost astfel demis.

Distribuie pe:

Autor: M.A.

fara descriere


In articol:

Sursă foto: Inquam / George Călin 

UPDATE - Moțiunea de cenzură a trecut cu 261 de voturi. Guvernul Orban a picat

Moțiunea de cenzură a trecut cu 261 de voturi „pentru”, ceea ce rezultă demiterea Guvernului PNL condus de Ludovic Orban.

UPDATE - Moțiunea de cenzură: votul a început

Soarta Guvernului Orban urmează să fie decisă în următoarele minute. Parlamentarii decid dacă votează în favoarea sau împotriva moțiunii de cenzură.

fara descriere

Sursă foto: Inquam / George Călin 

UPDATE - Șerban Nicolae: Aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, hoţilor! / Cum să-l iei în serios pe unul care spune că lucrează 16 ore pe zi, atunci când întreaga lui familie depindea de munca lui de la privat lucra part time

Senatorul PSD Şerban Nicolae a criticat Guvernul, la dezbaterea moţiunii de cenzură, spunând că este format din "oameni interschimbabili", că sunt "impostori care trebuie demişi de îndată", că sunt "la fel de incompetenţi oriunde i-ai pune" şi "nu au nicio meserie şi în general nu ştiu ce caută pe acolo”. "Cum să-l iei în serios pe unul care spune că lucrează 16 ore pe zi atunci când întreaga lui familie depindea de munca lui de la privat lucra part time", a spus el, despre premierul Ludovic Orban.

"Nici măcar nu pot spune că aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea ca hoţii, nu mai e loc de comparaţie. Nu mai e loc de comparaţie, nu sunteţi ca hoţii. Aţi dat ordonanţe de urgenţă noaptea, hoţilor!”, le-a transmis Şerban Nicolae, miercuri, la dezbaterea moţiunii de cenzură. 

Acesta l-a ironizat pe premierul Orban despre care a spus că, în opinia sa, împarte la 16, cât este numărul ministerelor, cele 16 ore de muncă pe zi la care a făcut referire premierul.

Citeste si: Prezicătoarea Maria Gheorghiu a făcut un anunț șocant. Ceva grav se va întâmpla în România

Citeste si: Fiul lui Ludovic Orban a fost scandalagiu în școala primară! Acum este student la Matematică

Citeste si: Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor

"Cum să-l iei în serios pe unul care spune că lucrează 16 ore pe zi atunci când întreaga lui familie depindea de munca lui de la privat lucra part time. (...) Ai scos relaţia cu statul din aceşti bugetari de dreapta, mor de foame!", a afirmat Nicolae.

Citește toate informațiile despre moțiunea de cenzură care a dat jos Guvernul Orban pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate