Gwyneth Paltrow, data in judecata

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor într-un articol publicat pe site-ul său, goop.com, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

Expertul în probleme de sănătate Charles Platkin spune că editorii site-ului goop.com, deţinut de actriţa americană, au folosit, într-un articol publicat în iulie, materiale "Diet Detective", marcă pentru care Platkin deţine drepturile comerciale din 2004. Expertul susţine că a cerut responsabililor goop.com să scoată acest text de pe site, lucru pe care editorii l-au făcut, dar i-ar fi răspuns că folosirea informaţiilor era permisă potrivit dreptului la liberă exprimare acordat de Primul Amendament al Constituţiei Statelor Unite ale Americii.

Platkin cere acum despăgubiri financiare şi o hotărâre prin care să li se interzică celor de la goop.com să mai folosească materiale asupra cărora el deţine drepturile.

Gwyneth Paltrow a lansat site-ul de lifestyle goop.com în septembrie 2008. Numele este derivat din iniţialele numelui său.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro


Citește și:

Anda Adam și Cezar Ouatu, imagini fierbinți în dușul de la Ferma!

Oana Roman, momente dificile la școală! Vedeta a povestit despre o perioadă neplăcută din viața ei: "Am niște chestii pe suflet..."

Antonia, atac dur la adresa Alexiei Eram în mediul online? Ce mesaj acid a postat cântăreața: „Când cineva nu mă suportă...”

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies