Gwyneth Paltrow, data in judecata

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor într-un articol publicat pe site-ul său, goop.com, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereExpertul în probleme de sănătate Charles Platkin spune că editorii site-ului goop.com, deţinut de actriţa americană, au folosit, într-un articol publicat în iulie, materiale "Diet Detective", marcă pentru care Platkin deţine drepturile comerciale din 2004. Expertul susţine că a cerut responsabililor goop.com să scoată acest text de pe site, lucru pe care editorii l-au făcut, dar i-ar fi răspuns că folosirea informaţiilor era permisă potrivit dreptului la liberă exprimare acordat de Primul Amendament al Constituţiei Statelor Unite ale Americii.

Platkin cere acum despăgubiri financiare şi o hotărâre prin care să li se interzică celor de la goop.com să mai folosească materiale asupra cărora el deţine drepturile.

Gwyneth Paltrow a lansat site-ul de lifestyle goop.com în septembrie 2008. Numele este derivat din iniţialele numelui său.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate