Habar n-ai ce vrea Oana Roman sa primeasca in dar de Craciun!  – VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman l-a “anuntat” deja pe Mos Craciun ce-si doreste sa primeasca in dar. ##VIDEO500830##

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereVedeta sustine ca a cerut un cadou de care are neaparat nevoie. (Afla AICI de ce a ajuns Oana Roman din nou pe patul de spital)

“Eu imi doresc de la Mos o chestie de care am nevoie ca sa muncesc. Si anume, de un telefon nou pentru ca eu muncesc foarte mult. Mai nou, practic, nu mai folosesc laptopul, telefonul e pentru mine maniera in care imi rezolv toate problemele si am un telefon pe care-l am de ceva vreme si ar fi cazul sa-l “updatez” un pic. In rest nu vreau decat sa fim sanatosi, sa fim bine, chiar nu exista un lucru anume pe care sa mi-l doresc neaparat sa zic ca nu mai pot daca n-am nu stiu ce, dar un telefon chiar mi-ar trebui”, a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.fara descriere

In timp ce sotul ei, Marius, i-a marturisit ca nu-si doreste niciun cadou de Craciun, fetita ei vrea ceva special. “Marius… l-am tot intrebat ce-si doreste de la Mos si a spus ca nu vrea nimic. Isabela nu stie sa scrie, dar ne-a spus cam ce si-ar dori: costum de balet, vrea la balet”, a adaugat Oana.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate