Habar nu aveai ca o tigara contine zahar! Uite si alte lucruri interesante pe care nu le stiai despre fumat!

Fumatorii au explicatii si contra-argumente de fiecare data cand se aduc in discutie riscurile la care se expun atunci cand trag cu pofta dintr-o tigara.

Distribuie pe:

fara descrierePutini sunt insa cei care stiu ce contin cu adevarat tigaretele, ca cele light sunt la fel de nocive ca cele "clasice" sau ca digestia nu este ajutata daca tragi un fum dupa masa.

Potrivit sfatulparintilor.ro, o tigara contine 20 % zahar, iar diabeticii care nu renunta la fumat se expun unor mari pericole. Tigaretele light se produc prin combinarea tutunului cu dioxid de carbon si supraincalzite pana cand isi maresc volumul.

Specialistii au ajuns la concluzia ca fumatorii de produse light sau mentolate trag mai tare decat din cele obisnuite, ceea ce inseamna ca o astfel de persoana "consuma" aceeasi cantitate de nicotina si gudron.

De asemenea, nu sunt multi cei care stiu ca tigarile light au gauri in jurul filtrului pentru a aera fumul atunci cand tragi. Exista insa persoane care au aflat acest "secret" si acopera acele gaurele cu degetele sau cu buzele, astfel ca fumul pe care il trag este mult mai puternic.


Mitul potrivit caruia digestia este ajutata de o tigara dupa masa a fost demontat de ceva timp. Este doar impresia fumatorilor pentru ca organismul s-a obisnuit sa transmita asta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate