Hackerul roman care i-a spart contul lui George Bush sustine ca America va fi atacata nuclear in 2015

Hackerul Guccifer, condamnat la sapte ani de inchisoare dupa ce a spart adresele de e-mail ale lui George Bush sau Collin Powell, a acordat un interviu pentru New York Times din penitenciarul de maxima siguranta din Arad.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMarcel Lazar Lehel a reusit sa patrunda in conturile celor mai puternici oameni din SUA si Romania cu doar un calculator de generatie veche si un telefon, dchiar de la casa lui din satul Sambateni, Arad. „E greu sa fii hacker, dar si mai greu sa-ti stergi urmele. Ii asteptam pe politisti, dar socul a fost chiar si asa mare pentru mine”, a povestit romanul jurnalistilor americani. „Ok, am incalcat legea, dar sapte ani intr-o inchisoare de maxima securitate? Nu sunt un criminal sau un hot. Ceea ce am facut a fost corect, desigur”, a mai spus barbatul.

Guccifer si-a luat numele de la stilul creatorului de moda Gucci si de la lumina lui Lucifer. De altfel hackerul le-a explicat jurnalistilor americani ca e convins ca lumea e condusa de o putere oculta care decide totul. „Lumea e condusa de un grup de conspiratori numit Consiliul Illuminati – oameni foarte bogati din familii nobile, bancheri si industriasi din secolelel XIX si XX”. El le-a mai spus americanilor ca are informatii despre un posibil atac nuclear asupra orasului Chicago in 2015.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate