Vedete

HAI, ROMANIA! Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, nu rata meciul Exatlon Romania vs Exatlon Mexic! Nu pierde o competitie internationala pe viata si pe moarte, ce va pune pe jar o tara intreaga!

Ati ajuns sa ii cunoasteti, le-ati urmarit evolutia, ati trait alaturi de ei cele mai intense momente, atunci cand au castigat, dar si cand au pierdut!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


HAI, ROMANIA! Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, nu rata meciul Exatlon Romania vs Exatlon Mexic! Nu pierde o competitie internationala pe viata si pe moarte, ce va pune pe jar o tara intreaga! icon photo

 

Fiti alaturi si in aceasta seara de Razboinici si de Faimosi, vor lupta de aceasta data ca o singura echipa, sub steagul Romaniei!

Cei 19 concurenti de la Exatlon Romania au de trecut printr-o incercare care ii va solicita la maximum. Va fi o batalie cum nu ati mai vazut, o adevarata inclestare a titanilor. Meciul se anunta  cu atat mai dur cu cat concurentii din echipa Mexicului sunt si ei extrem de bine pregatiti si motivati. Mai mult, acestia se afla in Republica Dominicana inca din luna octombrie, asadar timpul petrecut pe traseele complicate si in probele dificile pe care le presupune Exatlonul i-au calit si mai mult.


Avem incredere in ambitia, puterea de concentrare, experienta si spiritul de echipa al echipei Exatlon Romania! Fii alaturi de ei in cea mai teribila incercare de pana acum – meciul internationa Exatlon Romania – Exatlon Mexic, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune