Hairstylistul vedetelor "demolează" apariţiile Mihaelei Rădulescu! Uite ce spune despre coafurile ei, dar şi ce vedete excelează la capitolul "podoabă capilară"!

Adi Constantin "demolează" coafurile Mihaelei Rădulescu. Uite ce spune despre apariţiile vedetei!

Autor: G.C.

Hairstylistul vedetelor, Adi Constantin, este extrem de exigent când vine vorba despre podoabele capilare ale divelor mioritice.

Şi, chiar dacă apreciază în mod deosebit o persoană publică, cum este cazul Mihaelei Rădulescu, dacă părul nu este la nivelul numelui...criticile sunt aspre.

Ei bine, de curând, celebrul Adi Constantin ne-a mărturisit că avea pretenţii mari de la apariţiile vedetei tv, dar a fost uşor dezamăgit.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

" Nu mi-au plăcut de foarte multe ori apariţiile Mihaelei Rădulescu. Ea îmbracă ţinute de la branduri exclusiviste, cu preţuri colosale, pe care ştie să le pună în valoare. Ei bine, când vine vorba de păr, situaţia se schimbă. Deseori îşi lasă părul de parcă nu ar interesa-o deloc aspectul lui. Să nu mă înţelegeţi greşit. Nu îmi plac coafurilea acelea îmbâcsite, "pe vechi", dar i-aş recomanda, totuşi, să iasă din sfera aia de...plajă", a declarat Adi Constantin, hairstylistul vedetelor.

La polul opus, la "aşa da", protagonistul nostru o plasează pe Anca Serea.

" Anca Serea are întotdeauna cinci stele la rubricile mele "verdict Adi Constantin", pe partea de beauty, iar alt look curat şi "safe" îl are Albertina Ionescu", a conchis Adi Constantin.

Vezi pe kfetele.ro coafuri ale vedetelor comentate de Adi Constantin

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies