Halit, decizie drastică pentru fiul său, azi, în ”Prețul fericirii”

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează un nou episod al serialului ”Prețul fericirii”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Faptul că Alihan și Halit au reușit să depășească momentele tensionate pe care le-au avut în ultimul timp, îi asigură primului, pe lângă o prietenie trainică, și drumul spre libertate. Alihan decide să divorțeze de Ender, pentru a putea fi alături de Zeynep, iar Halit sprijină, întru totul, inițiativa acestuia. Ender însă, nu se lasă dată la o parte și le rezervă tuturor mari surprize.

fara descriere

Fosta soție a lui Halit mai are o “poliță” de plătit și lui Yildiz, după ce aceasta a reușit să-i strice relația cu fratele ei, Caner. “Pedeapsa” pe care i-o aplică Ender lui Yildiz este cruntă. Cu toate că reușește să întoarcă “jocul” în favoarea ei, Yildiz are parte de un șoc când descoperă ce secret ascunde “căsnicia” dintre Ender și Alihan.

fara descriere

Citeste si: Ender, ultimatum din partea lui Alihan, în ”Prețul fericirii”

Citeste si: Kanal D, lider de piata cu “Pretul fericirii”! Episodul de aseara, urmarit de peste un milion de fani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii

Citeste si: Halit trece la atac, astăzi, în ”Prețul fericirii”

Halit se confruntă cu o mare problemă. Fiul său, Erim, intră intr-un mare bucluc. Renumitul om de afaceri reacționează vehement când află că fiul său este acuzat de furt. Halit va lua o decizie drastică în ceea ce-l privește pe Erim.

fara descriere

Nu rata un nou episod al serialului ”Prețul fericirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate