Halit Ergenc, o cariera stralucita! De pe scena Operei, la roluri in productii de succes datorita carora a cunoscut celebritatea: „Actoria este o calatorie emotionala pentru mine”

Halit Ergenc, protagonistul serialului “Patria mea esti tu!”, difuzat la Kanal D in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, este un artist complet, unul dintre cei mai bine cotati actori din Turcia, cu un palmares impresionat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Halit Ergenc, din Patria mea esti tu, de la Kanal D

Halit Ergenc a  studiat actoria muzicala, acesta debutand la Opera si facandu-se remarcat in musicaluri si spectacole de dans modern. Experienta acumulata pe perioada anilor de studiu l-au pregatit pentru viitoarea cariera si, implicit, pentru faima de care avea sa se bucure ulterior,  datorita interpretarii magistrale in seriale si nu numai. 

“Mi-am inceput cariera pe scena Operei din Istanbul, dar si in musicaluri. Am avut cateva roluri, inca din perioada in care eram la Conservator, cand studiam actorie muzicala. Asa ca totul a venit natural pentru mine, cand am primit propunerile de a juca in filme”, declara Halit Ergenc pentru presa internationala, la inceputul acestui an. 

Citeste si: Bergüzar Korel, despre decizia de a juca impreuna cu Halit Ergenç in aceeasi productie - "Patria mea esti tu": "M-am indragostit de personajul Azize"

Citeste si: ȘOCANT! Elena Ionescu a spus totul despre Grațiela după Survivor România! ”Din păcate, m-a văzut ca o rivală, nu ca pe o colegă”

Citeste si: Denise Rifai, despre viața după televiziune. Ce spune despre intrarea în politică: „Drumurile încep să se desprindă”

Halit Ergenc, din Patria mea esti tu, de la Kanal D

Halit Ergenc a povestit intr-un interviu acordat presei internationale cum s-a pregatit pentru a intra in pielea personajelor pe care le-a intrepretat, cum l-au ajutat muzica, dansul, dar si pe ce mizeaza cand se vede pus in fata unei oportunitati actoricesti.

Iubesc ceea ce fac si iau in serios fiecare rol pe care il interpretez. Nu m-am format ca actor cu studii specifice, eu am studit muzica, chiar daca am avut si ore de actorie in acei ani de scoala. Dar am propria mea metoda cand vine vorba despre actorie. Totul vine din a simti acel rol. Actoria este o calatorie emotionala pentru mine”, a povestit Halit Ergenc.

Pe Halit Ergenc telespectatorii il pot urmari intepretandu-l pe Cevdet, in serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D!  ​

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate