Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021. Povestea lui Michael Myers continuă

Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021. Filmul Halloween, Noaptea crimelor a apărut deja pe marile ecrane.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021. Povestea lui Michael Myers merge mai departe. Filmul Halloween, Noaptea crimelor este deja în cinematografe. 

Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021

Halloween Kills sau Halloween, Noaptea crimelor, cum se numește filmul în limba română, este cel mai așteptat film de Halloween 2021 și a apărut deja în cinematografe.

Filmul Halloween Kills face parte dintr-o serie de filme intitulate Halloween și spune povestea criminalului în serie, Michael Myers.

Citeste si: Cum să petreci Halloween 2021 în pandemie. Idei pe care poți să le pui în practică la tine acasă

Acțiunea din filmul Halloween Noaptea crimelor, debutează cu personajul principal Laurie Strode și fiica sa, Karen, care îl lasă pe criminalul mascat, Michael Myers, să ardă în cușca din pivnița casei lor.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Însă Michael Myers scapă din capcana întinsă de Laurie Strode și devine mai puternic decât oricând. Femeile din familia Strode se alătură unui grup de alți supraviețuitori ai lui Michael, și decid să ia lucrurile în propriile lor mâini, pornind pe urmele lui Michael, pentru a-l anihila odată pentru totdeauna, potrivit cinemagia.ro.

Citeste si: Când e Halloween în 2021? Cele mai înfricoșătoare superstiții legate de sărbătoarea americană

Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021.

Halloween Kills, cel mai așteptat film de Halloween 2021.

[Sursa foto: Shutterstock]

Franciza Halloween a produs 12 filme cu Michael Myers 

Halloween este o franciză americană care constă în douăsprezece filme, precum și romane, benzi desenate și un joc video. Aproape toate aceste filme de groază din această serie spun povestea lui Michael Myers, un criminal în serie, care poartă o mască și deține ca armă un cuțit de bucătărie.

Michael Myers este antagonistul tuturor filmelor, cu excepția Halloween III: Season of the Witch, o poveste fără legătură directă cu niciun alt film din serie.

Cum să decorezi un dovleac de Halloween. Idei ușoare și creative- IMAGINI amuzante

Primul film intitulat Halloween a fost lansat în anul 1978, iar cel de-al treisprezecelea film din seria Halloween va fi lansat anul viitor.

Seria de filme Halloween  se află pe primul loc în box office-ul Statelor Unite, în comparație cu alte francize ale filmelor de groază americane. Filmul original a primit o mulțime de aprecieri de la critici, în timp ce filmul din 2018 a primit în mare parte recenzii negative. Celelalte filme Halloween au primit recenzii mixte din partea criticilor.

Din distribuția filmului original au făcut parte actorii: Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, Nick Castle, Tony Moran, Will Sandin, P.J. Soles, Nancy Kyes, Charles Cypher, Kyle Richards, Brian Andrews, John Michael Graham, Nancy Stephens, Arthur Malet, Mickey Yablans, Brent Le Page, Adam Hollander, Sandy Johnson, David Kyle, Peter Griffith și Robert Phalen.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies