Halucinant! Antonia si Tibi Scobiola, injurati in cel mai grotesc mod! Afla cine le-a lasat aceste mesaje: "Sa-mi bag p**a in fesul lui. E un pampalau/ Antonia, mai bine ii s**i p**a lui Tibi"

Antonia l-a sustinut, aseara, pe Tibi Scobiola in marea finala de la Vocea Romaniei. Cei doi au cantat impreuna, insa fanii nu au reactionat pozitiv dupa prestatia lor. Cei doi au fost injurati in fel si chip pe reteaua de socializare.

Distribuie pe:

fara descriereTibi Scobiola si Antonia au fost facuti in fel si chip de fanii artisteifara descriereAseara, atat telespectatorii, cat si cei patru finalisti si sustinatorii lor au asteptat cu sufletul la gura finalul concursului "Vocea Romaniei". Cei 100.000 de euro au intrat in buzunarul Julie Mayaya, care a facut parte din echipa lui Horia Brenciu.

Antonia si Tibi Scobiola au cantat melodia „Endless Love” interpretată de Mariah Carey şi Luther Vandross. Se pare ca prestatia pe scena nu i-a incantat pe admiratorii celor doi.

Cand a inceput votarea, cantareata a postat pe reteaua de socializare o imagine in care aparea cu Tibi, plus un mesaj care isi incuraja fanii sa-l voteze pe concurent. Acestia insa nu s-au ridicat la asteptarile vedetei, mai mult, au inceput sa o injure atat pe ea, cat si pe Tibi Scobiola.

"Pe Antonia as fi votat-o oricand....dar pe scubiutza asta...cam pampalau"/ "Antonia... Pacat de tine... Nici macar tu nu poti sa-l ajuti pe afonul asta.."/ "Nu stiu cum ai ajuns pana aici, dar ai cantat fffff fals tot timpul"/ "Oricat te-as placea pe tine, nu l-as fi votat pe papagalul asta de Scooby nici in zece vieti. E mediocru.Julie a meritat din plin sa castige" / "Mai bine ii s**i p**a lui Tibi..." / "Sa-mi bag p**a in fesul lui, ca niciodata nu il da jos", au scris fanii nervosi pe contul de Facebook al artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate