Halucinant. Avem VIDEO! Ce a spus criminalul din Făget în momentul în care a fost capturat de polițiști! A recunoscut TOTUL: ”Icoana care m-a scos afară la 6 dimineața”

Criminalul din Făget a fost prins azi-noapte de polițiști. A recunoscut crimele!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Azi-noapte, criminalul din Făget, Boldea Ionel Florin, a fost prins de către oamenii legii. Mai mult decât atât, criminalul care a ucis un bărbat, a băgat în comă o femeie și a mai agresat alte trei persoane, a recunoscut faptele.

Criminalul a tot invocat, în discursul lui, sintagma ”o icoană”. Dar care să fie adevărul? Ce s-a întâmplat, de fapt, în mintea criminalului în momentul în care a comis fapta?

Citeste si: Ce le-a spus Magdalena Șerban, criminala de la metrou, psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Citeste si: Ultimă oră. Criminalul din Făget a fost prins! A fost dus la audieri

Citeste si: VIDEO | Imagini șocante cu asasinul din Făget! Cum a fost filmat după ce a părăsit locul crimei

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că pățești rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, polițiștilor, în timp ce era încătușat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate