Stiri

Halucinant! Cât de frig a fost noaptea trecută!? Un bărbat a murit din cauza temperaturilor mult prea scăzute

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Halucinant! Cât de frig a fost noaptea trecută!? Un bărbat a murit din cauza temperaturilor mult prea scăzuteicon photo
 
Un bărbat din Sfântul Gheorghe a murit de frig, noaptea trecută. Acesta nu avea adăpost şi a fost găsit degerat, în parcul central al oraşului. 
 
Bărbatul a fost găsit fără viaţă, vineri dimineaţă.
 
„În această dimineaţă, în jurul orei 6,50, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat, printr-un apel prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că în zona Parcului Elisabeta se află două persoane, posibil decedate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că una dintre persoane, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a decedat, iar o altă persoană, tot un bărbat, a fost transportată la spital în stare de inconştienţă.
 
 
Poliţiştii fac verificări pentru a se stabili toate circumstanţele acestui eveniment”, a precizat Nicoleta Tolvaj Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, conform observator.tv.
 
Vineri dimineaţa s-au înregistrat minus 5 grade Celsius la Sfântu Gheorghe, iar în noaptea de joi spre vineri, termometrul a arătat minus 10 grade în Miercurea Ciuc.
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune