WOW

Halucinant! Daniel, unul dintre tinerii care au măcelărit familia din Călăraşi cu lovituri de cuţit, vorbea cu iubita lui la telefon în timpul crimei! „Vin imediat, puiul meu!”

Crima din Călăraşi a îngrozit o ţară întreagă! Au apărut noi informaţii despre cei trei tineri care au omorât o întreagă familie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Noi detalii cutremurătoare în cazul tinerilor care au ucis o familie întreagă din Călăraşi. Dan Alexandru şi Valentin Bivolaru, în vârstă de 17 ani, au ucis cu sânge rece două persoane în vârstă şi pe fiica acestora. Din informaţiile oferite de calarasipress.ro, fiica celor doi ar fi fost chiar mama adoptivă a lui Daniel.

În timp ce minorul de 17 ani îşi omora mama, acesta vorbea la telefon cu iubita lui, fără a-i da explicaţii prea multe despre locul în care se află sau ceea ce face: „Era cu ea în telefon în timp ce băga cuţitul în mama lui. Îi spunea iubitei - Vin imediat, puiul meu! - apoi tăia microfonul câteva secunde, apoi vorbea iar - Vreau să te văd puţin în seara asta”, conform sursei citate.

 

 

Declaraţiile halucinante ale rudelor celor trei persoane din Călăraşi, ucise cu sânge rece de cei trei tineri

Rudele celor trei persoane din Călăraşi omorâte cu sânge rece în urmă cu două seri au vorbit pentru prima oară despre această situaţie. Dan Alexandru, tânărul adoptat de familie, a intrat în locuiţa celor trei persoane din Călăraşi, alături de doi prieteni, şi i-a omorât. Tânărul a fost aflat sub influenţa etnobotanicelor şi a alcoolului.

"În jurul orei 9.30 eram în pat, voiam să mă culc. Fiul meu mi-a bătut în geam şi mi-a spus că un vecin vrea să vorbească cu mine. Un vecin mi-a spus. Era în stare de şoc. Mi-a spus că unchii mei şi verişoara mea au fost ucişi de cel pe care l-au crescut. Am anunţat Poliţia. Am mers la faţa locului, am intrat în curte şi în casă. Uşile erau închise. Băiatul fura zeci de mii de lei, nu se înţelegeau cu el, a furat maşina, erau certuri în casă, l-au dus iar la centru, apoi l-au adus, bunicul lui zicea că asta ne omoară. Se droga, bea, fuma, nu se înţelegeau în casă cu el. Bunicul lui se văita mereu de el şi spunea că îi omoară", au spus rudele pentru o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol