Stiri

Halucinant! De ce şi-a ucis iubita bărbatul din oraşul Titu! A spus chiar el, când a ieşit de la audieri: ”Avea...”

Cazul militarului care şi-a ucis iubita într-un acces de gelozie a oripilat o ţară întreagă, însă şocant este cum şi-a explicat el gestul oribil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Halucinant! De ce şi-a ucis iubita bărbatul din oraşul Titu! A spus chiar el, când a ieşit de la audieri: ”Avea...”
 
După mai multe ore de audieri, Florin Oprea a fost reţinut, iar la scurt timp el a spus că nu a vrut niciodată să-şi ucidă iubita. 
 
"Gelozie domn-le. Nu am vrut să o omor. Nu am vrut să o omor niciodată. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe (n.r. aventuri)", a spus Florin Oprea când a ieşit de la audieri. 
 
Din primele informaţii, se pare că Florin Oprea şi-a urmărit iubita, a intrat în salonul în care era ea şi apoi s-a năpustit asupra ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori. 
 
În ciuda faptului că ea a fost transporată de urgenţă la spital, iar medicii au resuscitat-o timp de o oră şi jumătate, eforturile lor au fost fără succes.
 
Nu e prima dată când Alexandra Marin este agresată de cel cu care are un copil. Ea a depus plângere în urmă cu o lună din cauza bătăilor pe care le-a primit din partea lui, iar tatăl ei susţine că Florin Oprea era dependent de păcănele.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune