Halucinant! Iurie Darie si-a ales singur marmura de mormant si... si-a desenat crucea!

Cine ar fi crezut ca, in urma cu ceva timp, Iurie Darie si Anca Pandrea au mers la o fabrica de unde maestrul si-a ales singur marmura pentru cripta!!! Reporterii wowbiz.ro au mai aflat ca marele actor si-a desenat singur crucea ce avea sa-i vegheze mormantul.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Gabriela Grigoriev

Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea si Iurie Darie a fost una speciala si adesea neinteleasa. Gesturile facute de cei doi indragostiti in ultimii ani au socat, au revoltat si, de ce sa n-o recunoastem, chiar au oripilat... Insa valoarea profesionala a marelui actor, filmele in care a jucat, carisma, imaginea din tineretea lui de june prim, adulat de milioane de femei, au facut sa dispara, dupa moartea sa, ipostazele jenante in care a aparut alaturi de partenera de viata.

Anca Pandrea, femeia lasata in urma, sufera crancen dupa cel ce i-a fost alaturi mai bine de 25 de ani si e hotarata sa-i indeplineasca dorintele pe care i le-a impartasit de-a lungul vietii. Una dintre ele a fost aceea de a muta osemintele fostei sotii a lui Iura (Consuela, mama lui Ducu Darie), inhumate in acelasi cimitir, Sf. Vineri din Capitala,  la picioarele actorului. Dogmele bisericesti spun ca dupa sapte ani, defunctul poate fi mutat dintr-un loc de veci in altul.

 

fara descriere

Raluca M., o prietena apropiata a familiei Darie. a povestit, in exclusivitate, pentru wowbiz.ro ca, in urma cu ceva vreme, Anca Pandrea si Iurie Darie au ales impreuna locul de veci de la cimitirul Sfanta Vineri. Tot impreuna au ales si marmura pentru cripta, pe care au comandat-o la o fabrica din Capitala. Crucea a fost desenata chiar de marele actor, un desenator talentat. "Iura a vrut sa fie inmormantat la Sfanta Vineri, asa ca a rugat-o pe Anca sa mearga cu el si sa-l ajute sa aleaga un loc. Dupa aceea au mers la o fabrica de marmura, de unde au ales, tot impreuna, materialul pentru cripta, iar crucea a fost desenata chiar de maestru, in stilul lui Brancusi, pe care-l diviniza", sustine Raluca, prietena Ancai Pandrea.

 

 

fara descriere

Intrebata de reporterii WOWbiz.ro despre starea actritei, Raluca a dat un raspuns alarmant: "Nu mananca absolut nimic, a slabit foarte mult si spune ca-i simte mirosul lui Iura peste tot, in casa, iar asta o innebuneste".

 

 

fara descriere

Anca Pandrea si regretatul Iurie Darie au trait o frumoasa poveste de dragoste care a durat mai bine de 25 de ani. La un moment dat, actrita a marturisit cum s-a legat o iubire atat de puternica intre ei: printr-o promisiune. Anca era buna prietena cu fosta sotie a lui Iurie Darie, Consuela. Dupa ce Consuela s-a imbolnavit, chiar in ultimile ei clipe de viata, a pus-o pe Anca Pandrea sa-i promita ca va avea grija de Iurie Darie toata viata. Si asa a fost. Dupa moartea femeii, Anca Pandrea nu-l lasa nici macar o zi singur pe Iura. Cei doi mergeau impreuna la plimbare, la filme, la restaurant. Intr-o zi insa, dupa plimbare, Iurie a condus-o pe Anca acasa si n-a mai plecat. Asa a inceput povestea lor de dragoste care a durat mai bine de 25 de ani.

 

 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate