Stiri

Halucinant! Motivul pentru care femeia ar fi împins-o în faţa metroului pe tânăra de 25 de ani

Femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului, marţi seară, la Dristor, a fost audiată ore în şir, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o să comită acest gest halucinant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Halucinant! Motivul pentru care femeia ar fi împins-o în faţa metroului pe tânăra de 25 de aniicon photo
Conform Libertatea, se pare că la audieri, femeia a fost incoerentă şi n-a putut să-i lămurească pe anchetatori. Deocamdată, două ipoteze sunt luate în calcul: fie are probleme psihice, fie aceasta ar fi avut un conflict la serviciu, cu fosta ei şefă, iar din cauza acestui incident, ar fi prins ură pentru femei.
Criminala, în vârstă de 36 de ani, a împins-o pe tânăra de 25 de ani în momentul în care trenul a intrat în staţie, într-o uşă, iar victima a căzut între vagoane.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune