Halucinant! Nu vrea sa se desparta de mirosul lui Iura! Anca Pandrea refuza sa spele cearceafurile in care a dormit actorul ultima data

Dupa moartea lui Iurie Darie, starea Ancai Pandrea ii ingrijoreaza din ce in ce mai mult pe prietenii actritei. Victor Yla, bun amic cu familia Darie, declara inainte de priveghiul de la Teatrul de Comedie ca Anca e ametita si nu realizeaza ce se intampla in jurul ei. "Mai pe romaneste e varza", spunea atunci Yla.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereAcum, la doua saptamani dupa decesul lui Darie, moralul Ancai Pandrea este in continuare la pamant iar prietenii sunt refuzati vehement cand o invita la o plimbare sau la un restaurant.  Aceasta a parasit casa unde locuia cu raposatul iubit doar pentru a-si cumpara haine negre. O sursa din anturajul ei sustine ca si decesul lui Serban Ionescu, survenit aseara, a fost un soc pentru actrita. Aceeasi persoana declara ca singura imbarbatare care o mai linisteste pe Anca e legata de "trupa" pe care titanii cinematografiei romanesti si-au facut-o in Rai.

"Cand ii spui ca Iura e cu Pintea, Iordache, Dinica si Hossu si ca au facut o trupa frumoasa acolo Sus, i se lumineaza privirea si incuviinteaza, dar altfel, e de nerecunoscut. Refuza sa iasa din casa, doarme cu pijamaua lui Iura si nu vrea sa spele cearceafurile in care a dormit ultima data actorul. Spune ca ar merge la inmormantarea lui Serban, la care Iura tinea foarte mult, dar nu vrea sa fie incoltita de ziaristi. A iesit acum cateva zile din casa sa-si cumpere haine de doliu, dar in rest, nici nu vrea sa auda de activitati exterioare casei ei", ne-a spus S.S, o apropiata a familiei Darie. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate