Halucinant! O femeie dispărută în urmă cu 6 ani a fost găsită într-un congelator aruncat la fier vechi

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost dispărută în urmă cu șase ani, iar acum trupul neînsuflețit a fost găsit într-un congelator aruncat la gunoi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este strigător la cer! Corpul unei femei de 30 de ani care a dispărut în urmă cu șase ani, în anul 2013, a fost găsit aruncat într-un congelator, care la rândul lui se afla la fier vechi. Timp de șase ani, nimeni nu a știut ce se întâmplase cu tânra în vârstă de 30 de ani, conform time.com.

Citeste si: Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Citeste si: Tragedie șocantă în România! A murit ucisă de calul vecinului

Citeste si: Imagini șocante! Un bărbat de 74 de ani a murit după ce a fost împins din autobuz de o tânără! VIDEO CUTREMURĂTOR

Trupul neînsuflețit al fetei nu ar fi fost găsit, dacă un alt bărbat nu murea! Jonathan Escarzaga, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost găsit mort în propria lui locuință în luna februarie. În corpul lui nu au fost găsite urme de droguri și nici nu s-a aflat cu exactitate cauza morții lui.

Pe de altă parte, administratorul blocului în care se afla trupul bărbatului a chemat o firmă de transport pentru a curăța apartamentul, ca să poată fi scos din nou la închiriat. Atunci, unul dintre obiectele luate din locuință a fost și un congelator vechi pe care nimeni nu a fost ”inspirat” să îl deschidă. Congelatorul fusese dus într-un depozit și uitat acolo mult timp. La un moment dat, după ce a fost deschis, a existat un șoc incredibil: au găsit trupul neînsuflețit al unei femei, tânăra de 30 de ani pe numele său Heather Anne Lacey.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate