Halucinant! O tânără de 18 ani și-a ucis fratele și i-a mâncat penisul! Cum a fost descoperit de mama lui

O tânără în vârstă de 18 ani este acuzată că și-a ucis fratele, apoi că i-a mâncat penisul. De ce a făcut acest gest șocant.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un băiețel în vârstă de doar cinci ani a avut parte de o moarte șocantă. Copilul a fost ucis chiar de către sora sa, iar modul în care a făcut-o i-a îngrozit chiar și pe anchetatori.

Micuțul Maycon Roque a fost găsit de către mama sa mort. Însă ce a observat pe corpul copilului a șocat-o și mai mult. Acestuia îi fusese tăiat penisul.

Karina Roque, sora copilului, a fost arestată. Tânăra în vârstă de 18 ani le-a spus anchetatorilor că ea și-a ucis fratele și că l-a mutilat.

Ea a mărturisit că l-a sufocat pe frățiorul său, înainte de a-i mutila trupul. L-a ademenit pe copil în dormitor, apoi a folosit o pernă ca să îl sufoce.

Citeste si: Leo de la Strehaia a băgat divorț de Dana Criminala! "Nu ne mai înțelegem, m-a dat afară din casă"

Citeste si: Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Citeste si: Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre copii! ”O să apară și ai mei, dacă tot vă doriți așa tare”

Cum a fost descoperit micuțul

Aceasta a decis apoi să îi taie organul genital și să îl mănânce, ca parte a unui ritual satanic. Mama celor doi era plecată la cumpărături, iar când s-a întors, l-a găsit pe copil înconjurat de mai multe lumânări.

Pentru că nu putea să intre în casă, aceasta a fost nevoită să spargă ușa, iar în fața sa a văzut o imagine îngrozitoare. Copilul avea capul parțial decapitat, picioarele erau arse, iar ochii fuseseră înțepați, potrivit Daily Mail.

Tânăra din Sao, Roque, Brazilia, a fost arestată și dusă la o închisoare de maximă securitate, iar detectivii spun că nu au mai văzut așa ceva în întreaga lor carieră. Aceasta va fi testată, pentru a vedea dacă era sub influența drogurilor și dacă are sau nu probleme psihice.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate