Halucinant! O tânără de 24 de ani a murit, după ce s-a îndopat cu biscuiți cu ciocolată

Un caz extrem a avut loc în Marea Britanie: o tânără a murit, după ce și-a umplut gura cu biscuiți cu ciocolată, fără să îi mestece.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bethan Gaskin din Marea Britanie, în vârstă de 24 de ani, a dus ”joaca” la extrem. Tânăra a vrut să își impresioneze prietenii, la o petrecere, însă finalul a fost unul dramatic.

Citeste si: Andreea Bălan a ieșit din operație! Poză horror de pe patul de spital: ”Operația mă doare cât celelalte două la un loc”

Fata a vrut să le arate celor apropiați un truc prin care își îndeasă în gură biscuiți cu ciocolată. Nemaiputând să respire și cu gura plină, tânăra s-a speriat foarte tare, așa că a mers de urgență la toaletă. După ceva timp, prietenii ei, văzând că Bethan nu se mai întoarce, au mers să vadă dacă nu cumva a pățit ceva. Atunci când au deschis ușa de la toaletă, au găsit-o pe tânăra de 24 de ani prăbușită pe jos.

Citeste si: Gigi Becali și-a sfințit stâna din Pipera! Imagini inedite cu latifundiarul sprijinit într-un ciomag de aur

Au sunat imediat la ambulanță, iar medicii au transportat-o la spital, unde i-a fost acordat primul ajutor. Din păcate, după cinci zile în care a fost sub atenția medicilor, tânăra a murit. Tânăra avea și o fetiță, conform publicației The Sun.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: