Halucinant! Pacientă de la Psihiatrie, semi-dezbrăcată, pipăită de bolnavi. Scena, filmată de fiica managerului

Incident tulburător la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu! O tânără pacientă, semi-dezbrăcată, a fost surprinsă sărutându-se printre niște gratii cu un alt pacient de pe secție, iar un altul o pipăia.

Autor: A.V.

In articol:

Incident tulburător la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu! O tânără pacientă, semi-dezbrăcată, a fost surprinsă sărutându-se printre niște gratii cu un alt pacient de pe secție, iar un altul o pipăia.

Întreaga scenă a fost filmată, înregistrarea fiind făcută chiar de fiica vitregă a managerului Gigel Capotă. Cel puțin asta spun fostul medic șef de pe secție și fosta asistentă șefă, care și-au pierdut funcțiile după ce au solicitat clarificări legate de acest incident.

Cel care a scos la iveală acest incident a fost chiar managerul Gigel Capotă. Într-o conferinţă de presă care a avut loc joi, 7 februarie, acesta a spus că un jurnalist deţine un film care urmează să fie dat publicităţii şi că tot ce are de spus în acest caz este că a luat anumite măsuri administrative. ”Am fost acuzat că la Secția Psihiatrie, o să apară în următoarele zile, am și o solicitare în baza legii 544 de la unul dintre colegii dumneavoastră, să prezint anumite documente pe care le voi prezenta, o să apară un film, că ce s-a întâmplat acolo, în secție. Noi știam acest film care s-a întâmplat, nu o să vă povestesc despre el, o să-l vedeți, că o să apară, dar noi, comitetul director, ne-am dus în cadrul acestei secții, noi în orice secție trebuie să știm în orice moment ce se întâmplă, și știm, pentru că avem toate pârghiile necesare ca să știm și să intervenim

administrativ”, le-a comunicat Gigel Capotă jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

Citeste si: Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc de aproape 2.000 de lei! Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost penalizat pentru că a întârziat plata!

De asemenea, managerul Spitalului Județean a spus că a pus în vedere conducerii secției că, în timpul programului, nu este normal ”să se facă că nu văd asemenea fenomene care se întâmplă”.

A spus și că a luat măsura de a mai pune un grilaj pe secție, dar și de a o destitui pe șefa secției ”având în vedere și mai multe aspecte și sesizări”, dar și că a înlocuit-o pe asistenta șefă. ”Medicul șef pe care noi l-am numit, doamna Câmpeanu, este un medic profesionist, un medic care a înțeles și care a format o echipă și acolo este liniște și totul este corect”, a mai spus managerul spitalului.

Citeste si: Ei sunt câștigătorii premiilor Grammy 2019

Întrebat fiind de jurnaliști despre acel film, managerul nu a dorit să spună ce conține. Cu greu, a precizat că este vorba despre doi bolnavi. ”Deci, un eveniment minor”, a venit în completare medicul Costinel Popescu, directorul medical al spitalului.

Citeste si: Nelson Mondialu', show total în căminul conjugal! Soția i-a pus cina, dar Nelson a făcut ”moft” și și-a spart ceasul de aur cu ciocanul

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Bolnavă: ”Dați-mi o pastilă, că nu mai pot. Mor”

În filmuleţul la care făcea referire managerul Spitalului Județean apare o tânără în sânii goi și în chiloți care se săruta cu un alt tânăr, printr-un grilaj. În tot acest timp, un alt bolnav, tot prin grilajul respectiv, încerca să-i dea chiloții jos tinerei. La un moment dat, apare și o bolnavă mai în vârstă, în pijamale, care i s-a adresat persoanei care filma. ”Dați-mi și mie o pastilă, că nu mai pot. Mor”, a spus bătrâna. ”Hai că-ți dăm, fugi. Vin eu acuma”, i-a răspuns persoana care filma. 

Explicaţia medicului șef

Incidentul ar fi avut loc în data de 16 iulie 2018, pe când șef de secție era medicul Gabriela Pătrășcoiu. Interesant este faptul că medicul șef spune că era în concediu când s-a întâmplat incidentul și că a aflat abia în luna decembrie despre producerea lui.

Mai mult, responsabilă pe secție atunci ar fi fost chiar medicul promovat şef după incident. ”A fost un incident a cărui protagonistă este fiica vitregă a domnului Capotă, în perioada concediului meu de odihnă și am lăsat delegat pe doctorița Câmpeanu în locul meu, cu drepturi depline. Această fiică a domnului manager și-a permis să facă o filmare, filmare pe care a distribuit-o în rețeaua de facebook, la anumite persoane, lucru de care eu am aflat abia în data de 11 decembrie, întâmplător. Am avut o convorbire cu managerul în decembrie și i-am cerut să analizăm cazul sau să formeze o comisie care să cerceteze cele întâmplate, la care mi-a răspuns că ştie el ce are de făcut. A doua zi, în 12 decembrie, a convocat o ședință fulger în secție, cu personalul de serviciu, el și directorul medical, în care ne-a făcut cu ou și cu oțet”, a declarat medicul Gabriela Pătrășcoiu.

Citeste si: Elena Merișoreanu, întâmplare bizară în mall! A rămas fără bani în conturi din cauza unei datorii la ANAF din 1982!

Spusele medicului Gabriela Pătrășcoiu sunt susținute și de asistenta șefă, Cristina Gherghe Magherescu. Aceasta spune că, în ziua în care a avut loc incidentul, era liberă.

După ședința din decembrie, aceasta și-a dat demisia din funcția de asistent șef, după care a fost mutată pe Secția Cardiologie, acolo unde prestează activitate și în prezent. ”Acest filmuleț a fost făcut de fiica vitregă a managerului, care este registrator medical în Secţia Psihiatrie. La momentul acela, pe secție era doctorița Câmpeanu, actual șef de secție, apropiata lui Capotă. Dumneaei știa de acest filmuleț, au râs cu toții. De acest filmuleț am luat la cunoștință pe data de 11 decembrie, deci aproape la 5 luni după ce s-a filmat, nici eu, nici șefa nu am știut. M-a chemat directorul medical, Popescu Costinel, la el, mi-a spus despre filmuleț, mi-a spus că a ajuns și la președintele Consiliului Județean”, a explicat Cristina Gherghe Magherescu.

După spusele fostului asistent șef, filmarea ar fi fost postată pe rețelele de socializare, pentru scurt timp, de un alt asistent de pe secție, Marius Drumen.

Citeste si: Panică la stația de metrou Dristor! O garnitură a luat foc și nu se exclude o posibilă sinucidere

”Vrea să mușamalizeze”

Fostul medic șef spune că nu i s-a adus la cunoștință motivul destituirii din funcție și că își va căuta dreptatea în instanță. Referitor la incident, medicul a spus că în toată cariera sa nu s-au întâmplat astfel de fapte. ”Sunt medic șef de secție de 25 de ani. Lucrez în Secția de Psihiatrie de 40 de ani. Au trecut peste mine valuri de manageri și de directori de spital. Niciunul nu a avut asemenea comportamente. Ca să ascundă și să muşamalizeze fapta ordinară a fiicei lui, a procedat la destituirea mea și a asistentei șefe. Am făcut contestație după treaba asta în care mi s-a răspuns pe lângă subiect, dar colac peste pupăză nu-i ajunge că mă destituie, practic nu scrie niciun motiv pentru care îmi încetează activitatea de șef de secție. Are ce are cu mine, vrea să mă termine ca să mușamalizeze această faptă penală pe care a făcut-o fiica lui”, a mai spus Gabriela Pătrășcoiu.

Citeste si: Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice! Uite diploma care atestă că este specializat în afaceri internaţionale! FOTO

Recunoaște că a făcut filmarea

Diana Pușcașu, fiica vitregă a managerului, a recunoscut că a realizat filmarea respectivă și a explicat din ce motiv. ”Eu cred că este o reacție firească și orcine ar fi fost în locul meu ar fi făcut la fel. Eu am anunțat asistenul șef din ziua respectivă, să ia măsuri. A dat din umeri. La rândul meu, am anunțat mai departe conducerea unității. Asistent șef era atunci Marius Drumen. Asistenta șefă era în concediu și el îi ținea locul. Mi-am anunțat superiorii pentru că așa am considerat că este normal. Nu am considerat că este normal să se întâmple așa ceva într-o secție de spital”, a precizat Diana Pușcasu.

Diana Pușcasu a spus despre pacienta în vârstă că nu i s-a adresat ei când a solicitat pastila, nefiind cadru medical. A spus că femeia respectivă este politoxicomană, consumă în mod regulat substanţe mai mult sau mai puţin toxice. 

Sursă: Pandurul.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimă oră: un tramvai a deraiat în Capitală. Circulația e blocată

Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice! Uite diploma care atestă că este specializat în afaceri internaţionale! FOTO

Nelson Mondialu', show total în căminul conjugal! Soția i-a pus cina, dar Nelson a făcut ”moft” și și-a spart ceasul de aur cu ciocanul

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies