Stiri

Halucinant! Poliţistul pedofil Eugen Stan ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea în care a murit Bogdan Gigină

Noi dezvăluiri halucinante au ieşit la iveală despre Eugen Stan, poliţistul-pedofil. Mai exact, se pare că acesta ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea în care a murit Bogdan Gigină, susţine jurnalistul Silviu Sergiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Halucinant! Poliţistul pedofil Eugen Stan ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea în care a murit Bogdan Giginăicon photo
 
 
Jurnalistul susţine că  Emanuel Rene Vornicu, şeful poliţistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă, care ulterior  îl suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea.„Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 şi 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunţa că trebuie să meargă încolo şi-ncoace.
 
Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de şofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecţiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulaţia. Era permanent la dispoziţia lui Vornicu.
 
Când Oprea suna şi anunţa că ”în 5 minute plecăm în direcţia X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Naţional”, scrie Silviu Sergiu.
De asemenea, el ar fi fost prezent în trafic chiar în noaptea în care s-a produs accidentul în care Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa.
 
„În seara morţii lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.
 
De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deşi doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfârşitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…”, mai scrie jurnalistul Silviu Sergiu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune