Halucinant! Și-a scos șase coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică! Nici medicii nu mai vor să o opereze

O femeie face tot posibilul să semene cu Femeia Fantastică.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O tânără care a vrut să semene cu Femeia Fantastică a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a ajuns de nerecunscut în urma operațiilor estetice suferite.

Pixee Fox și-a dorit dintotdeauna să semene cu celebrul personaj Femeia Fantastică, iar până acum a cheltuit nu mai puțin de 500000 de lire sterline. Medicii i-au scos tinerei din Carolina de Nord până acum 6 coaste, însă modul în care a ajuns să arate depășește orice imaginație.

„Mă consider un experiment în carne şi oase. Practic, sunt un pionier în industria frumuseţii. M-am născut ca să forţez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care şi-a scos şase coaste", spune Pixee.

După intervenția dureroasă de scoatere a coastelor, Pixee a fost nevoită să poarte un corset special, iar acum se poate lăuda cu o talie de doar 41 de centimetri. Pentru că recordul mondial pentru cea mai mică talie este de 38 de centimetri, Pixee vrea să facă totul pentru a-l atinge și pentru a-l depăși.

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicu Alifantis! A obţinut profit după 5 ani de pierderi!

Citeste si: Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA? Academia de fotbal din Las Vegas nu mai are activitate!

Citeste si: Zile de groază pentru Alina Vidican în Florida! Trebuie să îşi facă provizii de hrană, apă şi medicamente pentru cel puţin o săptămână din cauza uraganului!

Corsetul, spune Pixee, îi strânge corpul „ca într-o cuşcă". „Este colivia mea. Îmi protejează organele, funcţionând ca un înlocuitor pentru cele şase coaste scoase", explică tânăra.

„De mică am avut o latură artistică. Ca să fiu sinceră, dintotdeauna am fost împotriva operaţiilor estetice. Cu toate astea, nu pot să spun că nu-mi plăcea cum arătam, dar am avut tot timpul în minte altă imagine. Ştiam că trebuie să fiu altfel", a mai spus aceasta în cadrul unui interviu TV.

Pixee și-a făcut tranplant de gene

Cât despre suma uriașă pe care a trebuit să o plătească pentru a obține o astfel de talie, Pixee nu a vorbit deloc, preferând să fie secrete aceste detalii, mai ales că este vorba despre peste 500000 de lire.

Până acum, Pixee a avut peste 200 de proceduri estetice, iar ultima dintre ele i-a șocat chiar și pe cei mai înfocați fani. Tânăra șia făcut transplant de gene, folosind părul pubian. Acum, mulți intre medici refuză să o mai opereze, după ce și-au dat seama că este dependentă de operațiile estetice.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate