WOW

Halucinant! Un minor de 13 ani a torturat şi omorât o femeie cu 60 de lovituri de cuţit, după ce i-a tăiat sânii. Motivul este incredibil

Un nou caz de crimă şochează lumea. Un băiat de doar 13 ani a torturat o femeie, apoi a omorât-o.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Halucinant! Un minor de 13 ani a torturat şi omorât o femeie cu 60 de lovituri de cuţit, după ce i-a tăiat sânii. Motivul este incredibil

Un băiat de doar 13 ani a recurs la un gest inadmisibil. Minorul a torturat o femeie în vârstă de 78 de ani, apoi a ucis-o cu bestialitate, cu 60 de lovituri de cuţit, după ce i-a tăiat sânii. Tot incidentul a avut loc în Rusia, în Chesma, în apropiere de Celiabinsk.

După ce băiatul de 13 ani a omorât-o pe femeia de 78 de ani, i-a furat 175 de ruble, adică 2 lire sterline, scrie The Mirror. 

Poliţia l-a arestat pe minorul de 13 ani, iar cercetările continuă. Având în vedere faptul că nu are nici 14 ani împliniţi, acesta va sta într-o şcoală de corecţie, mai apoi după împlinirea vârstei va fi tranferat în penitenciar.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune