Halucinant! Un tânăr din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, după ce a creat un eveniment pe Facebook. Cum a fost posibil

Situaţie incredibilă în Alba Iulia! Un tânăr s-a ales cu un dosar penal, după ce a organizat un eveniment pe una dintre cele mai folosite reţele de socializare, adică Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Evenimentul - concursul s-a numit ”Concurs de bătut femeia”, care a avut data de ”început” pe 1 decembrie, chiar de Ziua României. Foarte multe persoane s-au amuzat copios în legătură cu acest eveniment lansat pe internet şi au reacţionat hilar la postările evenimentului, însă nu s-a sfârşit aşa!

O asociaţie numită ”Necuvinte” a sesizat acest lucru şi a raportat la poliţie evenimentul tânărului de pe Facebook, conform Alba24.

În urma sesizării la autorităţi, evenimentul a fost şters.

”La sesizarea dvs. întregistrată la Poliţia Municipiului Alba Iulia cu nr. (…), privind evenimentul organizat «Concurs de bătut femei», postat pe reţeaua de socializare Facebook de pe profilul numitului P. T. vă informăm următoarele: În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul subunităţii au rezultat aspecte care pot fi de natură penală motiv pentru care petiţia dvs. a fost trecută în evidenţa dosarelor penale sub nr. (…), urmând a se efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, se precizează în adresa primită de asociaţia ”Necuvinte” de la Poliţia din Alba Iulia.

Sursă foto: Alba24

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sărbători la mulţi kilometri depărtare! Unde se află Alexia Eram, alături de familie şi Mario Fresh

Ce nu ştiai despre Crăciun! Ce reprezintă tradiţia ciorapilor şi unde a fost interzisă această sărbătoare

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Legea așteptată de mulți români a primit aviz de la CCR. Se pune punct hărțuirii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies