WOW

Hamude de la „Insula”, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat azi

Hamude de la „Insula” este de nerecunoscut, după ce și-a schimbat look-ul. Cum arată acesta acum, la trei ani de când a fost înșelat de către fosta lui iubită, Loredana.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Hamude Kilani a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Insula tentațiilor”. Fostul iubit al Loredanei este de nerecunoscut, după o schimbare radicală de look.

De câțiva ani, după ce a participat în emisiunea care l-a făcut celebru, acesta a plecat în Marea Britanie, acolo unde lucrează. Hamude ține legătura cu fanii săi, iar aceștia au putut observa că nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl cunoșteau.

Fostul concurent de la „Insula” și-a lăsat barbă și se simte mai bine ca oricând cu acest look, mai ales că are și origini arăbești.

Povestea lui Hamude și a Loredanei a ținut pe jar o țară întreagă. La scurt timp după ce au ajuns în Thailanda, Loredana l-a înșelat pe iubitul său cu Sorin.

Concurentul nu a stat nici măcar o clipă pe gânduri și a pus punct imediat relaţiei cu blonda. După ce și-a încercat norocul și la un concurs de talente, Hamude a decis să meargă în Marea Britanie pentru a se angaja acolo.

Citeste si: Andi Moisescu a luat atitudine! Ce a spus despre SCANDALUL în care este implicată Olivia Steer

Citeste si: Situație fără precedent la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu Giubi după ce a distrus recuzita! Cosmin Cernat a oprit jocul și a făcut anunțul

Citeste si: Artist român celebru, VIOLAT într-un parc din Londra: „M-au amenințat că mă vor ucide”

 

Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Hannelore de la „Insula” a ajuns la spital. Fosta concurentă le-a transmis prietenilor săi un mesaj impresionant. Iată ce spune despre fostul său iubit, Bogdan.

La doar câteva luni de la o nuntă fastuoasă, Hannelore recunoaște că viața sa s-a schimbat la 180 de grade. Nu doar viața personală, dar și starea sa de sănătate.

Cum e şi viața asta.. atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize .. astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera. Timp in care iei decizii fără să îți dai seama, in care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat.

Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşeală în această viață, are rolul ei şi acela de a fi mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră. Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti”, a scris Hannelore pe pagina sa de socializare. Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto