Hamude de la Puterea Dragostei e distrus de durere! ”A murit! Corpul ei a cedat”

Hamude de la Puterea Dragostei trece printr-o perioadă extrem de tristă, după ce o persoană apropiată a murit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Hamude a scris despre drama prietenei lui în urmă cu ceva timp, atunci când și-a rugat susținătorii să doneze bani pentru aceasta. Roxana, o prietenă de-a lui Hamude suferea de 3 ani de cancer.

"După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup și are nevoie de ajutorul nostru. Viața a pus-o la grele încercări. Ea are cancer la colon, gradul 4 avansat , cu multiple metastaze la oase, glandelor limfatici, plămâni, ovare......povestea a început acum 3 ani. Va rog frumos să o ajutăm fiecare cu cât putem", scria Hamude pe contul lui de socializare.

Citeste si: Andreea Mantea, primele detalii despre sezonul 2 Puterea Dragostei! „Am pregătit o serie de surprize”

Citeste si: Mary, criticată aspru că și-a format un cuplu la Puterea Dragostei: ”I-am zis eu lui Beni că Mary are slăbiciune pentru Mocanu”

Citeste si: Simona și Bernadette, scandal mare la Puterea Dragostei. S-au încins spiritele: ”Băi, fetițo!”

Numai că, boala a răpus-o pe tânără, iar Hamude este distrus de durere.

Hamude de la Puterea Dragostei își plânge prietena moartă

”Astăzi un suflet bun și frumos s-a despărțit de noi s-a dus acolo sus in ceruri. Roxana noastră! Hamude familly. Astăzi a decedat după cum știți cu toții am făcut o campanie pentru Roxana. Dar din păcate, corpul ei a cedat. Roxana te iubim tu ești îngerul nostru ne va fi dor de tine !!!! Mă bucur că am avut ocazia să cunosc un om minunat ca tine. Dumnezeu să te odihnească”, este mesajul lui Hamude chiar din casa de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate