Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat în aeroport și a dat vestea! Fanii abia așteptau să-l revadă

Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat în aeroport ]n urmă cu puțin timp și a dat vestea! Fanii abia așteptau să-l revadă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat astăzi pe aeroportul Henri Coandă din București.

Fostul concurent de la Puterea dragostei sezonul 1 a dat vestea care îi va bucura cu siguranță pe fanii și susținătorii lui. Hamude a plecat din România cu destinația Germania.

fara descriere

Hamude, concurentul din primul sezon Puterea dragostei, are cântări în străinătate, motiv de mare bucurie pentru persoanele care au apucat să-l îndrăgească odată cu apariția lui la Kanal D, în show-ul matrimonial fenomen Puterea dragostei.

"Sunt în aeroport și merg în Germania", a spus Hamude și a mers la un fast-food ca să-și ia ceva de mâncare înainte să decoleze de pe pământ românesc.

Surpriză mare! Cine este concurentul preferat de la Puterea dragostei! Cititorii WOWbiz.ro au decis

Surpriză mare! Cine este concurentul preferat de la Puterea dragostei? WOWbiz.ro a făcut un sondaj și a vrut să afle care este concurentul favorit al publicului telespectator.

Rezultatul votului pe WOWbiz.ro a fost surprinzător! Au fost 1143 de cititori care au votat în sondajul de pe site-ul nostru.

Pe primul loc în clasamentul publicului care a votat a ieșit o fată: Mădă!

Citeste si: Cine este Larisa, noua concurentă de la Puterea dragostei! Cu ce bărbat celebru s-a iubit

Citeste si: Andy, primele declarații despre Bia de la Puterea dragostei, după ce s-a spus că au fost iubiți! ”Am ieșit de câteva ori!” EXCLUSIV

Citeste si: ”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”! Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV

Mădălina Mocan a primit cele mai multe voturi de la cititorii WOWbiz.ro. Pe locul al doilea a ieșit Ella, concurenta care a recunoscut încă de la început că îl place pe Jador. Podiumul a fost completat de o altă fată, concurenta eliminată săptămâna trecută de la Puterea dragostei și cea care a câștigat trofeul și marele premiu sezonul trecut: Bianca!

Cel mai votat băiat de la Puterea dragostei este Bogdan Mocanu, el fiind urmat de bunul său prieten, Jador. Pe locul al treilea, dintre băieți, s-a clasat Raju.

Iată clasamentul complet al concurenților Puterea dragostei în viziunea cititorilor WOWbiz.ro:
1. Mădălina Mocan 429 voturi
2. Ionela Sozariu 136
3. Bianca Maria Comănici 112
4. Andreea Claudia Pirui 107
5. Bogdan Mocanu 99
6. Jador 80
7. Ligia Dolha 53
8. Marinela Mavrodin 39
9. Bianca Ioana Micu 31
10. Mariana Susarenko 20
11. Adrian Constantin Nae 10
12. Iulian Jucan 7
13. Andrei Poptelecan 7
14. Livian Nelson Pop 5
15. Florin Rus 5
16. Alex Turcu 4

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate