Hamude, declarație șoc despre Roxana de la Puterea dragostei! ”Să aibă însă mai multă grijă în privința comportamentului. El o trage un pic în jos și este păcat”

Hamude vorbește despre Roxana de la Puterea dragostei și felul ei de a se comporta în casă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Roxana a avut, până acum, în casa Puterea dragostei, un comportament oscilant, lucru care a dus la multe controverse. Poate tocmai de aceea, concurenta nu poate trece neobservată, iar acțiunile ei sunt discutate de toate persoanele implicate în show.

Unul dintre cei care și-au spus părerea despre Roxana este și Hamude, care, chiar înainte de a reveni în formatul amoros, a ținut să vorbească despre felul de a fi al tinerei.

Citeste si: Otilia și Veronica, înmormântate chiar acum! E copleșitor ce s-a întâmplat chiar la începutul ceremoniilor

Citeste si: Marcel Lepa, asasinat? Mama lui Ioan Beșa, criminalul care a omorât un polițist din Suceava, susține că cei doi ar fi fost asasinați, iar totul ar fi fost mușamalizat

Citeste si: Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

fara descriere

Hamude a spus totul despre Roxana de la Puterea dragostei! ”Este o fată bună, în esență” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, Hamude a spus totul despre Roxana de la Puterea dragostei fără rețineri, în stilul său. "Roxana este o fată bună, în esență. Ar trebui să aibă însă mai multă grijă în privința comportamentului. El o trage un pic în jos și este păcat. În momentul în care va reuși să își stăpânească emoțiile, atunci va avea numai de câștigat. Până atunci, suportă consecințele acțiunilor ei, atât din partea băieților din competiție cu care a avut o legătură sentimentală, cât și a fetelor, care nu îi aprobă stilul și atitudinea duală", a spus stripper-ul pentru WOWbiz.ro, înainte de a se întoarce în Turcia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate