Hamude, distrus de durere! Veste îngrozitoare despre tatăl și fratele lui, acuzați de crimă! Ce au hotărât judecătorii? EXCLUSIV

Tatăl și fratele lui Hamude de la Puterea Dragostei au fost trimiș în judecată pentru uciderea a 17 persoane din județul Iași. Cei doi ar fi vândut alccol cotrafăcut, care a fost băut de victimele lor.

Hamude
Autor: Radu Constantin

In articol:

A început procesul în care tatăl și fratele lui Hamude sunt acuzați de uciderea a 17 persoane care au consumat alcool sanitar contrafăcut, vândut de firma acestora. Cei doi au aflat și capetele de acuzare pentru care au fost trimiși în judecată.

Încadrarea acestora s-a schimbat de la ”omor din culpă” în ”omor calificat”, ceea ce reprezintă o faptă mult mai gravă.

Lista lungă a capetelor de acuzare pentru fratele și tatăl lui Hamude

Tatăl lui Hamude este a cuzat de de omor calificat (17 victime), înșelăciune în formă continuată (3 acte materiale), faslificarea sau substituirea de alimente sau alte produse, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Citeste si: Hamude și-a ratat cariera din cauza lui Jador! ”De asta m-am certat cu Desanto!”

Fratele fostului concurent este, la rândul lui, acuzat de omor calificat (17 victime), înșelăciune în formă continuată (3 acte materiale) și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse. Cei doi riscă până la 20 de ani de închisoare pentru faptele de care sunt acuzați.

De asemenea, un alt cetățean cu origini arabe a fost trimis în judecată alături de cei doi.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Hamude, frate
Fratele lui Hamude, în momentul în care a fost arestat

58 de persoane, rude ale victimelor, s-au constiuit parte civilă în acest proces și solicită despăgubiri de la tatăl și fratele lui Hamude. Se anunță, totuși, un proces destul de complicat.

Procurorii trebuie să convingă instanța că cei trei inculpați sunt vinovați de omor calificat, în condițiile în care, deși au recunoscut că au fabricat și vândut alcool contrafăcut, pe eticheta produselor se arăta clar că substanța conținută este exclusiv pentru uz extern. Inculpații nu și-au închipuit că în România există persoane care consumă alcool sanitar pe post de băutură alcoolică, după cum a povestit avocatul celor doi.

Citeste si: Atenție, Alexandra: Hamude vrea să intre la Puterea Dragostei pentru tine! Fostul concurent, atac la băieții din casă ”Nu sunt acolo pentru fete”

Hamude: ”Condoleanțe familiilor”

”Ideea este că tatăl meu a fost implicat prin simplu fapt că a intermediat spirtul, acest spirt contrafăcut. Adică l-a vândut. Fratele meu este și el în dosar pentru că și el a făcut acest spirt. Nici tatăl meu și nici fratele meu, din ceea ce cred eu, pentru că eu nu știam absolut nimic despre toată situația asta, ei nu au știut ceea ce fac. Fratele meu a venit în România în luna februarie, el nu stă în România. L-a prins pandemia, soția lui fiind gravidă, probabil s-a gândit să contrafacă spirt, dar nu știa cu ce se mănâncă, nu știa că oamenii, aici, în România, beau spirt. Spirtul care s-a vândut, s-a vândut în Iași, iar foarte mulți oameni au băut acest spirt, din păcate... condoleanțe familiilor... au decedat...”, a povestit și Hamude pe vlogul său.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andra Volos a iertat-o pe Bia de la Puterea Dragostei, după ce a fost prinsă în fapt cu Bogdan Mocanu! Declarații controversate făcute de una dintre fostele concurente

ȘOC TOTAL în ROMÂNIA! Un profesor de tehnologie de 66 de ani din Giurgiu plătea o minoră de clasa a VIII-a pentru relații intime și filmulețe deocheate. Bărbatul voia să îi vadă...

Plușica, tu ești? Raluca Marina de la Puterea dragostei a slăbit spectaculos. Fanii au crezut că nu e ea în poză

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies