Hamude e pe "val" de când a plecat de la Puterea Dragostei! Ipostaze fierbinţi alături de două femei supersexy! Jador a pus totul la cale! EXCLUSIV!

Hamude e pe "val" de când a plecat de la Puterea Dragostei! Ipostaze fierbinţi alături de două fete sexy!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Jador trece printr-o perioadă destul de agitată din punct de vedere personal, cântăreţul având mai multe discuţii aprinse cu Simina, fosta lui iubită, la Puterea Dragostei. Se vede limpede că tinerii au conversaţii de terminat şi probleme nerezolvate, dar mai mult ca sigur vor reuşi să lămurească totul în timp şi cu...răbdare.

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

Dincolo de sfera sentimentală însă, Jador este foarte fericit. Promo-ul de 47 de secunde al viitorului single al artistului, "Indiferenţa ta", are deja aproape 1.500.000 de vizualizări şi este, de o săptămână, pe primele locuri în "trending".

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Hamude e pe "val" de când a plecat de la Puterea Dragostei! Este actor principal în ultimul clip al lui Jador!

Solistului nu i-a venit să creadă când a văzut câţi oameni au fost curioşi să-i vizioneze teaser-ul şi abia aşteaptă să lanseze piesa şi clipul.

Ei bine, bomba abia acum vine! Actor principal în videoclipul melodiei este nimeni altul decât "Don Juan-ul" Hamude, proaspăt întors în ţară, după ce a plecat de la Puterea Dragostei.

Alături de el vor apărea două fete frumoase şi sexy, iar ipostazele în care-i veţi vedea pe cei trei sunt extrem de fierbinţi şi îndrăzneţe. Deci, fiţi pe fază, că urmează un hit de top şi un clip pe măsură!

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies