Hamude, primele declarații după eliminare! Le-a făcut praf pe Raluca și Simina

Hamude a fost eliminat sâmbătă de la Puterea Dragostei. Concurentul a făcut astăzi primele declarații după întoarcerea sa în România.

Autor: R.L.

In articol:

Hamude a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut primele declarații după eliminarea lui din casă.

Declarațiile lui Hamude la Teo Show

Nu consider că a existat cineva pentru mine acolo. Când am intrat acolo nu aveam o țintă, dar simpatizam o fată. De la TV mi s-a părut drăguță. Simina. Când am avut contact cu ea, am realizat că nu avea nicio legătură cu ce îmi doream eu. De acasă se vede totul diferit. Acasă vezi altfel lucrurile. Aveam alte idei. Nu suportam anumite persoane când eram acasă, iar acolo mi-au devenit dragi. Vreau să mulțumesc pentru această experiență.

Citeste si: Roxana, de la „Puterea dragostei”, despre plecarea grecului Alexander: „Acel cadou pe care i l-am dăruit...”

Citeste si: Hamude, primele declarații după eliminarea de la Puterea Dragostei! ”Sunt dezamăgit de…” Ce spune despre anumiți concurenți

Citeste si: Simona, criză de plâns la Puterea Dragostei, după ce Adrian și Larisa au zis că vor să plece din show!

 

Citeste si: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment- kanald.ro

Citeste si: Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască- stirileprotv.ro

În ultimele două săptămâni nu mă mai recunoșteam. Ajunsesem să fiu altcineva.


Larisa plângea pentru că m-a înțeles așa cum sunt. Mi-am dorit să plec, le cerusem să mă voteze.

Am realizat că nu am șanse să ies din casă decât dacă sunt așa cum nu sunt eu, de fapt. Nu mă mai regăseam, voiam să ies. Devenisem ceea ce nu sunt.

Îmi pare rău că a trebuit să forțez această eliminare a mea și că am provocat anumite clinciuri.

Despre conflictul cu Zănoagă: Eram foarte nervos, oamenii mă provocau foarte tare, voiau să scoată din mine latura urâtă. Sunt oameni fără coloană vertebrală acolo, nu suportă adevărul spus în față. S-au format niște grupuri acolo. Când intră cineva în casă, dacă îl simt slab, vor să-l atragă, ca să voteze.

Raluca e capul răutăților. E un om fals. Ar trebui să joace în filme. La început nu credeam asta, stăteam în casă cu iubitul ei. Ei noaptea pregăteau ce trebuie să facă ziua. Voiau să facă subiecte multe, ca să fie în lumina reflectoarelor. Plănuiau scenele de gelozie, totul! Ea încearcă să-l atragă și pe iubitul ei. Simina e pe același drum cu Raluca. Ea a fost prietenă bună cu Ricardo înainte, acum nu mai este.

Alex Zănoagă caută mereu să provoace. El, fiind mai slăbuț, vrea să pară dur și bătăuș. Dar el provoacă pentru că știe că vor interveni alții și nu se va ajunge la bătaie. Am zis să îl provoc. Eu nu voiam să dau în el. Voiam să văd dacă dovedește că e bărbat. Dacă dădea în mine, eu nu l-aș fi atins.

Ce spune Hamude despre cuplurile din casa Puterea Dragostei:

Simina și Alexandru

El e cu capul înainte, e foarte îndrăgostit. E un copil care nu a avut timp să se dezvolte. Ea îl folosește.

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment- radioimpuls.ro

Raluca și Ricardo

Am văzut falsități. E o relație doar de show. E o relație doar ca să reziste acolo.

Adrian și Larisa

Adrian e un băiat bun, are un suflet minunat. A trecut prin greutăți. Multă lume nu-l suportă pentru că e tupeist. El consideră că e puternic și că poate spune lucrurilor pe nume.

Nu aș vrea să mă întorc în casă. Locul meu nu era acolo. Nicio femeie nu mi-a atras atenția. Nu spun niciodată. Susținătorii mă vor în casă. În emisiune am fost eu. Aș fi putut fi lingușitor, ca să nu fiu votat.

Nu mă atinge ce spun oamenii. Sunt doar vorbe și atât. Mă jignești doar dacă ajungi la familia mea.

La ce strategii sunt în casă, cred că va ieși Adrian. Unul dintre ei doi va fi propus spre eliminare. Raluca poartă o ură totală Larisei. Cred că mai are sentimente pentru Adrian. Râdea la glumele lui, vorbea mereu cu el. Dacă știi că ai un iubit gelos, te abții.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Ibacka a recunoscut! Cine are grijă de fiica ei și a lui Cabral, când ea pleacă: „Evadez de acasă...”

Adevărul despre sarcina Paulei Chirilă! Este sau nu însărcinată?

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies