Hamude pune lucrurile la punct la Puterea dragostei după eliminarea din casă! Motivul real pentru care nu se poate cupla Deea!

Hamude a explicat de ce a ales să nu formeze un cuplu cu Deea în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Șoc uriaș la Puterea dragostei! Săptămâna trecută, Deea a aruncat bomba printre concurenți, în momentul în care l-a chemat pe Hamude în Camera Roșie! ”Aș vrea să te cunosc mai bine și să formăm un cuplu în competiție. Îmi doresc să te cunosc și altfel decât ca prieten”, au fost cuvintele apetisantei brunetă.

Luat prin surprindere, stripper-ul nu a marșat totuși pe idee, dimpotrivă, a întrebat-o pe Deea dacă nu cumva ce spune ea este o glumă. ”Să fim serioși un pic, mă faci să zâmbesc. Noi suntem cei mai buni amici și ne-am împărtășit multe lucruri în emisiune”, a replicat bărbatul, fără însă a o determină pe concurentă să dea înapoi de la țelul ei.

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nici o ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

Citeste si: Dublă tragedie! Un bărbat de 29 de ani a fost călcat de tren, la câteva zile după ce iubita lui a fost găsită spânzurată

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

fara descriere Hamude a vorbit despre Deea de la Puterea dragostei! ”Suntem total nepotriviți” 

Dacă în formatul amoros, situația nu s-a clarificat, câteva zile mai târziu, atunci când ambii au părăsit competiția în gala, Hamude a vorbit despre Deea de la Puterea dragostei și decizia luată de el de a nu-i răspunde la…provocări. ”Nu mă pot cupla cu ea! Suntem total nepotriviți, nu avem treabă unul cu altul. Vom rămâne prieteni, asta este clar”, a spus Hamude într-un live.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate