Vedete

Hamude, stripperul îndrăgostit de Elena Băsescu, noul concurent de la Puterea Dragostei

Hamude Dawoud, noul concurent de la Puterea Dragostei, a devenit celebru când, pe vremuri, îndrăgostit de Elna Băsescu, pe atunci fiică de președinte de stat, a avut curajul să o ceară de soție, gestul său fiind făcut public, în presă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Hamude, concurentul care intră în casa de la Puterea Dragostei are o poveste interesantă. El a fost îndrogostit de mezina fostului președinte Traian Băsescu. Se întâmpla în urmă cu mulți ani, atunci când Elena Băsescu era o tânără liberă, se iubea cu Andrei Hrebenciuc și nu avea gânduri de măritiș și cu atât mai puțin să devină mamă.

”Elena e una dintre cele mai frumoase femei din România. Sunt fascinat de ea. Dacă citește aceste rânduri, aș vrea să știe că e femeia ideală pentru mine. Mi-aș dori să se căsătorească cu mine, să fie nevasta mea", declara Hamude în presă, în urmă cu mai mulți ani.  

Citeste si: Ce face Plușica de când a plecat de la Puterea Dragostei? Pe cine susține fosta concurentă

Citeste si: Am aflat de ce nu o vrea Daniel de la "Puterea dragostei" pe Pluşica! Îi reproşează că este imatură şi superficială! Iată cine spune asta! EXCLUSIV!

Citeste si: A mințit Deea, noua concurentă de la Puterea Dragostei? Fanii o acuză că are un copil și că-și ascunde vârsta

Hamude de la Puterea Dragostei e stripper

Asta deși nu o cunoștea personal pe Elena Băsescu, însă îi făcea acesteia promisiuni fierbinți. ”I-aș face un striptease pentru a o cuceri, mai ales că acum sunt campion la bară. Iar dacă acceptă cererea mea, îi promit că îi voi dansa gol în fiecare seara", a mai spus el.

Cererea lui a rămas fără răspuns din partea Elenei Băsescu, însă el a devenit celebru ca ”stripperul care a cerut-o de soție pe mezina președintelui Băsescu”. Hamude a fost membru într-o trupă de dansatori profesioniști, cu care a avut numeroase spectacole de striptease în întreaga țară, dar și îm străinătate. 

Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.Hamude este acum în casa de la Puterea Dragostei, unde își dorește să-ți găsească iubirea. 

Galerie foto