Hannelore a aşteptat să se termine emisiunea să facă ceea ce-şi dorea! Nu se gandeau prea mulţi la asta!

Hannelore a plecat de pe insula tentaţiilor alături de Bogdan, bărbatul cu care venise in emisiune. Însă a trebuit să ţină ascunsă relaţia cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Hannelore si Bogdan şi-au continuat viaţa după ce s-au întors de pe insula tentaţiilor. Au rămas împreună, deşi Hannelore a fost extrem de apropiată de o ispită masculină în timpul show-ului. Chiar dacă a fost criticată de mulţi, blonda a trebuit să tacă şi să păstreze doar pentru apropiaţi adevărata sa viaţă de după emisiune.

Imediat după ce show-ul s-a terminat, Hannelore însă a putut să le arate tuturor adevărul.

Aşa că, în ultimele zile, pe paginile de socializare a postat numeroase imagini în care apare alături de Bogdan, cela care i-a devenit şi soţ în urmă cu câteva luni, tot în secret.

Lângă imaginile în care Hannelore apare cu Bogdan, a postat şi mesaje de dragoste de genul: ”Te iubesc până la lună şi înapoi” sau ”Nu există cuvinte ca să-ţi spun cât de mult te iubesc”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan de la „Insula iubirii” i-a lăsat un bilet ispitei Maria! Ce i-a scris bărbatul înainte de a o lua pe Hannelore de soţie: „Mă simt ca un nenorocit”

Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra. "Te-ai ajuns!" EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Vremea se schimbă radical în weekend! Anunțul momentului de la ANM pentru România UPDATE

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Istoria secretă. Cum i-au dus comuniștii de nas pe legionari

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies