Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia, alături de fetele pe care le antrenează: „Viaţa de coregraf o trăiesc cu pasiune!”

Acum câteva zile, Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia. Fosta protagonistă de la Insula iubirii este colaborator al Casei de Cultură din Timişoara, acolo unde pregăteşte o trupă de mici dansatori. În calitate de fostă dansatoare profesionistă, Hannelore se ocupă de coregrafie.

Citeste si: Cea mai sexy Ispită, ședință foto de infarct! Cum a sărbătorit Maria Ilioiu împăcarea cu fostul iubit / Foto WOW

Citeste si: Hamude de la „Insula”, de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat azi

Citeste si: Fostul soţ al lui Hannelore este în doliu! Un angajat al lui Bogdan Ionescu a făcut infarct!

Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia: „Îmi iubesc fetele, sunt cel mai bun lucru din viaţa mea"

Zilele trecute, ea şi trupa de dansatori au participat la o competiţie în Serbia, la Vrsac, unde au cucerit mai multe trofee. „Îmi iubesc fetele, sunt cel mai bun lucru din viaţa mea. Viaţa de coregraf o trăiesc cu pasiune”, a postat Hannelore. (vezi mesajul în care Hannelore a scris că regretă divorţul de Bogdan)

fara descriere

Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia. Are mai multe afaceri la Timişoara

Nu mai e un secret că Hannelore a participat la un concurs de dans în Serbia. La Timişoara, ea mai deţine o agenţie de animatoare pentru copii şi o florărie. Recent, ea a anunţat că a început să creeze rochii de mireasă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate