Hannelore de la Insulă, replică dură după ce a fost atacată de Mirela: "Ea este cea..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Prietene în timpul filmărilor de la Insula iubirii, dar şi până în momentul în care emisiune a ajuns pe post, Hannelore şi Mirela au ajuns acum la cuţite.
 
Mirela a vorbit într-o emisiune TV despre faptul că a ales să rupă orice legătură cu Hannelore, după ce a realizat că nu este în stare să-şi asume responsabilitatea pentru nimic. 
 
Până acum doar Bogdan a avut reacţii şi a atacat-o pe Mirela, însă, seara trecută, Hanne a decis să reacţioneze şi ea.
 
"Orice blondă are bruneta ei. Asta e Mirela mea pe bune! She’s the real one (n.r. - ea este cea adevărată)!", a scris Hannelore, alături de o fotografie în care apare cu prietena ei bună.
 
Hannelore s-a pozat cu o bună prietenă, pe nume Mirela, apoi a spus că "ea este cea adevărată", după ce în urmă cu doar câteva luni, postase pe contul personal de instagram o fotografie cu Mirela de la Insulă, la descrierea căreia avea scris acelaşi mesaj: "Orice blondă are bruneta ei."
 

 

 
Mirela susţine că după difuzarea emisiunii la TV relaţia lor s-a rupt.
 
"Nu mai suntem prietene. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim amice, cu toate că dormeam şi în aceeaşi cameră, să ne facem un trai mai uşor că totuşi, era greu ca femei să facem faţă. După terminarea emisiunii, încet încet, pe parcursul episoadelor, s-a încheiat relaţia dintre noi. 
 
Pe parcursul emisiunii am observat ce spunea despre mine la testimoniale şi după ne scriam pe WhatsApp, ne ceream explicaţii, dar nu am avut cu cine şi am hotărât să întrerup orice legătură cu ea. Nu-şi asuma ce s-a întâmplat acolo", spunea Mirela, fosta concurentă „Insula iubirii”.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: