Hannelore, mărturisiri despre Andi după încheierea show-ului: "E un bărbat frumos, interesant"

Hannelore a făcut mărturisiri despre Andi după încheierea filmărilor. Atrăgătoarea blondă a recunoscut că Andi este un bărbat frumos, însă susţine că lucrurile nu ar fi stat diferit nici dacă s-ar fi cunoscut în afara show-ului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Dacă l-aş fi intâlnit pe Andi în afara emisiunii cu siguranţă ar fi fost exact la fel. Este un bărbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes. Fie a fost pus să îmi facă toate poftele, să mă asculte, să fie alături de mine, fie a făcut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoană care nu m-a lovit, acolo.

Este inevitabil să nu te legi de o persoană în acel timp. 24 din 24, 3 săptămâni… Cred că fiecare om are farmecul său. Şi fiecare om atrage un alt om. Prima atracţie la un om este aspectul fizic şi cine nu recunoaşte acest lucru, minte. Primul impact îl are aspectul, apoi restul", a declarat Hannelore, potrivit VIVA!.

În timpul emisiunii, Hannelore a făcut un joc cu ispitele, apropiindu-se de Andi, dar ulterior şi de Raul. Blonda, care s-a căsătorit în cele din urmă cu cel alături de care a mers în Thailanda, Bogdan, a spus la un moment dat în timpul show-ului că ar fi vrut să meargă la întâlniri cu mai multe ispite, însă Andi era prea entuziasmat în privinţa întâlnirilor cu ea şi de aceea a avut atât de multe date-uri cu el.

Toată lumea de pe insulă a remarcat atracţia ei faţă de Andi, chiar şi iubitul care i-a devenit soţ, Bogdan.

Acesta din urmă a avut mari emoţii în privinţa continuării relaţiei cu Hannelore după ce a văzut imaginile cu ea şi Andi.

Raul, care a recunoscut că s-a simţit atras de Hannelore, a declarat că ea nu va face nimic în faţa camerelor de filmat. "O femeie, când e fericită, o vezi prin toţi porii, dar nu am văzut această fericire în ea. Mărturisesc că am fost atras de ea la început, este peste tot ce am văzut aici în trei sezoane.

Ea nu va face nimic aici, miza e prea mare pentru ea. În ceea ce o priveşte, mi-am dat seama că pentru ea Insula Iubirii va începe după ce va pleca de aici. După ce voi nu mai puteţi filma si înregistra", spunea Raul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situaţie! Hannelore îşi continuă aventura pe "Insulă" cu Raul! Scene fierbinţi cu ispita, după ce i-a spus "adio" lui Andi

Din ce îşi câştiga banii Hannelore. A revenit la vechile obiceiuri

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies