Hannelore o să înnebunească! Cum s-a fotografiat Bogdan de la Insulă cu bruneta sexy cu care s-a cuplat

Bogdan Ionescu de la Insulă, fostul soț al lui Hannelore, s-a cuplat cu o brunetă extrem de sexy.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Ionescu a suferit enorm atunci când Hannelore, pe atunci logodnica lui, s-a îndrăgotit de Andy de la Insula iubirii. Cu toate acestea, el a ales să încerce să treacă peste ce a făcut frumoasa blonfină și s-a căsătorit cu ea. Mariajul lor a durat doar câteva luni de zile, iar acum el și-a găsit o nouă iubită.

fara descriere

Bogdan de la Insulă are o iubită super sexy

Bogdan și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele unei alte femei. Este vorba despre o brunetă foarte frumoasă care luucrează ca make-up artist și este destul de cunoscută în Timișoara. Pentru prima dată după divorțul de Hannelore, Bogdan și-a asumat public o relație și a urcat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care apare alături de noua lui iubită.

Citeste si: Surpriză! Cine a fost fotografiat în metroul din București! Călătorii au crezut că nu văd bine

fara descriere

Hannelore, dezvăluiri despre relația cu Bogdan

”Emisiunea la care am fost (Insula iubirii, n. red.) nu este una care să salveze vreun cuplu, ci doar să îl distrugă. Așa s-a întâmplat și cu mine și cu Bogdan. Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi. Acum sunt singură, fericită și extrem de ocupată din punct de vedere profesional”, povestea Hannelore în urmă cu jumătate de an.

Mai mult, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la Hannelore că înainte de căsătorie ea și Bogdan au discutat despre ce s-a întâmplat în timpul show-ului și au ajuns la concluzia că totul este în perfectă ordine. ”Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii. Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleeme. Apăreau cerutir, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea...”, mai spune, sinceră, Hannelore.

Și, așa cum era de așteptat, la un moment dat, după ce au discutat îndelung despre viitorul lor împreună, Hannelore și Bogdan au decis să divoțeze. ”Deja era o rutină și ne mai și ciondăneam toată ziua. Am decis să ne despărțim. Parcă nici nu ne mai făceam timp unul pentru celălalt. Eu lucrez, zi de zi, ore bune, fac antrenamente de dans, acum mă pregătesc de trei concursuri, nu îmi ajunge ziua... Așa că, mai bine că acum sunt singură. Deși nu vreau să spun prea multe despre divorț, vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza”, ne-a mai spus Hannelore.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate