Vedete

Hannelore, prima reacţie după ce Bogdan a publicat fotografia cu noua iubită! Fosta concurentă a dat vestea cea mare!

Hannelore şi Bogdan s-au despărţit, dar niciunul dintre ei nu suferă după celălalt.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Hannelore, prima reacţie după ce Bogdan a publicat fotografia cu noua iubită! Fosta concurentă a dat vestea cea mare!icon photo
 
Bogdan şi Hannelore au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de pe „Insula iubirii”. Toţi ceilalţi concurenţi, dar şi telespectatorii şi-au dat seama că ea s-a îndrăgostit de ispita Andy. Blondina nu a vrut să recunoscă adevărul şi a încercat să repare relaţia cu cel cu caer a intrat în emisiune. 
 
Hannelore, prima reacţie după ce Bogdan a publicat fotografia cu noua iubită! Fosta concurentă a dat vestea cea mare!
 
În ciuda faptului că nimeni nu credea în cuplul lor, Bogdan şi Hannelore s-au căsătorit şi au încercat să mimeze o căsnicie perfectă. Cei doi soţi nu au putut să se prefacă prea mult timp, ajungând în cele din urmă să se despartă. Hannelore a publicat un mesaj în care a spus exact ce simte, a recunoscut că a minţit şi că a fost atrasă de Andy, dar şi că relaţia cu Bogdan a luat sfârşit. Pe cealaltă parte, soţul ei a şi publicat o imagine cu noua iubită, semn clar că decizia lui şi a soţiei este una definitivă. 
 
Hannelore nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi, imediat ce a apărut imaginea cu Bogdan şi noua femeie din viaţa lui, a publicat o fotografie nouă pe pagina de Instagram. Îmbrăcată într-o ţinută sexy, coregrafa nu dormea la orele două ale dimineţii şi a vrut ca toată lumea să ştie acest lucru. „Este vineri. Sunt îndrăgostită”, a mai scris ea în dreptul imaginii, semn că nu-i merge deloc rău din punct de vedere sentimental. 
 
Nicoleta Voicu, declaraţii exclusive despre despărţirea de Gheorghe Turda! "Am umblat în telefonul lui"- Artistul: "S-ar putea s-o iert dacă..."icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune