Hannelore şi Bogdan, ADEVĂRUL despre DIVORŢ! "Deja au divorţat, din păcate..."

Autor: A.N.C.
 
La scurt timp după ce s-a speculat că Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu au divorţat au apărut şi primele dovezi care susţin contrariul. 
 
Cei doi au petrecut un weekend în afara ţării, într-o vacanţă la Viena.
 
Chiar daca nu au publicat fotografii împreună, Hanne şi Bogdan s-au pozat la acelaşi târg de Craciun şi au publicat pe Instagram imagini din interiorul unui muzeu.
Cel mai probabil, contractul nu le permite să se afişeze împreună în mediul online, până la terminarea emisiunii. Chiar şi aşa, fotografiile de pe conturile lor demonstrează că au o căsnicie sudată, în ciuda controverselor stârnite la Insula iubirii. 
 
"Păcat, eşti chiar un om fain. Cum se face ca Hanne susţine că a fost regizat sa pice ea prost, tu tot bine ai da, ai fost cum eşti tu si s-a văzut asta. Nimeni nu a obligat-o să spună că e îndrăgostită nebuneşte… şi de faţă cu Andi, a recunoscut tot ce a făcut… apoi pe Facebook, mare victima, hai serios…”, “Eu nu am nimic cu tine, mi-ai fost foarte dragă şi îmi eşti. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost că nu ai recunoscut sentimentele pe care le ai faţă de Andy atunci când trebuia. Mă bucur că v-aţi căsătorit în ciuda tuturor divergenţelor şi comentariilor.
Sper să fie o lecţie pentru voi, toţi şi să vă iubiţi în continuare!”, “ Ai fost cea mai frumoasă concurentă, era logic ca pentru audienţă să facă montaje care să te pună într-o lumină proastă…. oricum cei care te cunosc şi te susţin sunt lângă tine.”, “Eu am înregistrat emisiunea… am rămas toţi cu gura căscată.”, “Deci, toata ţara a înţeles greşit tot…. sau cum? Tot ce ai spus şi ai făcut s-a arătat la TV, nu ţi-a spus nimeni ce să zici şi ce să faci.
Ai făcut ce ai simţit, nu iţi fie ruşine de asta!", sunt câteva dintre comentariile lăsate pe pagina de socializare a concurentei. 
 
Hannelore a răspuns valului de mesaje negative. Concurenta de la Insula iubirii a dat vina pe cei din producţie şi susţine că imaginile cu ea au fost montate în aşa fel încât să i se strice imaginea. 
 
"Vă rog să realizaţi că emisiunea este montată ulterior filmărilor… şi în cazul meu, a fost tendenţios montată, în aşa fel încât lumea să înţeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Şi asta
pentru că am refuzat să le fac jocul, şi, respectiv, dorinţa lor de audienţa şi apetitul pentru scandal.
 

 

 
Eu, păstrându-mi poziţia de integritate fizică şi comportamentală, am deranjat… şi montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumina proastă! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri şi supoziţii, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în aşa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat, de fapt! Încercaţi să înţelegeţi că din cauza «nesupunerii»mele cerinţelor acestei emisiuni, am ajuns victimă unui montaj murdar şi defăimător mie!
 
(Mesajul pe brăţara a fost altul, faza cu plapumă a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia că unii oameni nu ştiu ce înseamnă unele cuvinte şi nu ştiu când sau cu ce să le asocieze.
 
Nu îmi rămâne decât să le mulţumesc celor care cred în mine şi care îmi sunt alături. 
O zi frumoasă!", le-a răspuns Hannelore Ulrich. 
 
Ei bine, acum, o altă informaţie circulă în rândul fanilor: cei doi ar fi divorţat deja!
”Deja au divorţat din ce ştiu eu. Nunta a fost din păcate mai mult pentru bani”, a aruncat bomba unul dintre fani. Acesta a precizat că se va păstra secretul o perioadă pentru că cei doi sunt legaţi de un contract făcut cu emisiunea unde au fost concurenţi.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 5 DECEMBRIE 2018. Atentie! Ceata la orizont!

Detalii cumplite despre accidentul din Bistriţa! Ea este fosta soţie a lui Andrei! Tânărul a intrat într-un stâlp, la două ore de la pronunţarea divorţului

COD GALBEN în următoarele ore! ANM a emis noi alerte meteo de fenomene periculoase

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Orban e terminat! S-au făcut deja jocurile în PNL. Cine îi va lua locul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Verdict după 11 ani. Mădălina Manole NU s-a SINUCIS! „E vorba de OMOR”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies