Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi! Blonda a studiat ştiinţele comunicării şi are un master în administrarea afacerilor!

În urmă cu câţiva ani, Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

La Timişoara, oraşul ei natal, Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi. În 2011, blonda de la “Insula iubirii” a dat examen la Facultatea de Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara. Ea a intrat cu media generală de 6.126, medie în care s-a luat în calcul şi cea de la Bacalaureat, care a fost de 6.38.

Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi.
A studiat la Management în Producţie şi Transporturi

Pe lângă această facultate, Hannelore a mai studiat şi la o alta, cea de Management în Producţie şi Transporturi, tot din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara. Numele ei figurează pe o listă din iulie 2014, cu studenţi admişi la master. (vezi ce gest fabulos a făcut Hannelore pentru Bogdan )

Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi. A avut media 6.914

Foarte studioasă, Hannelore Ulrich a intrat la două facultăţi. Blonda a ales să facă masterul în disciplina “Management antreprenorial în administrarea afacerilor”, ea obţinând media generală de 6.914.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Hannelore a fost demascată! L-a căutat pe Raul după întoarcerea din Thailanda: „Mi-ai dat un fior şi m-au luat gândurile”

Bogdan de la „Insula iubirii” i-a lăsat un bilet ispitei Maria! Ce i-a scris bărbatul înainte de a o lua pe Hannelore de soţie: „Mă simt ca un nenorocit”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Știrea zilei despre toate pensiile din România. Nu ne permitem. Raluca Turcan aruncă bomba

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Fumătorii, risc dublu de infectare și deces la COVID-19. Studiu de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies