Haos în PSD după condamnarea lui Dragnea! Un lider important cere și demisia lui Dăncilă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a cerut astăzi și demisia premierului Viorica Dăncilă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu  are ce căuta premier. Nu are ce căuta ca prim-ministru, credeţi-mă, că eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost ruşine să spun că sunt român. Credeţi-mă că prestaţia doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă atât internă, dar mai ales internaţională, m-a făcut de mult prea multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este pur şi simplu inacceptabil. Nu are niciun fel de calităţi ca să poată ocupa această funcţie, asta ştiam din prima secundă pentru că vreau să vă reamintesc că am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier”, a declarat Robert Negoiţă.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

El crede că Viorica Dăncilă nu avea ce să caute în funcţie de premier şi că prestaţia acesteia l-a făcut să îi fie jenă că este român.

„Pe mine nu mă surprinde deloc, ba, dimpotrivă, îmi confirmă aşteptările. Nu este un moment de bucurie, nu avem de ce să fim fericiţi, este un moment de mare tristeţe. Ţara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial şi greşit, într-o direcţie greşită. Partidul la fel şi, pe cale de consecinţă, nu se întâmplă altceva decât să se culeagă rezultatele”, a mai susținut Negoiţă.

Afirmațiile lui Robert Negoiță au fost făcute înainte ca instanța supremă să ia decizia condamnării definitive a lui Liviu Dragnea. Dragnea pleacă, astfel, la închisoare direct de la șefia PSD, o situație nemaiîntâlnită în politica post-decembristă. Lucrurile se precipitaseră încă de ieri în PSD, atunci când rezultatul la alegerile europarlamentare a fost unul sub așteptări pentru social-democrați.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce a apărut pe pagina lui Liviu Dragnea după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare!

Liviu Dragnea are două ore să-și facă bagajul pentru pușcărie!

Liviu Dragnea, CONDAMNAT definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare!

Viorica Dăncilă, mai sigură pe ea ca niciodată: „Am în spatele meu atâția români care au încredere în acest guvern”

Răpită în mall în Arad: povestea halucinantă a unei tinere luată cu forța chiar de către părinții ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies