Haos la metrou, în București! Metrorex a anunțat când se va remedia problema

Metrorex a anunțat când se va remedia problema de la metrou, din București, după ce în această dimineață peroanele au devenit neîncăpătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„Azi, 28 mai 2019, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de 2 minute fața de graficul de circulație obișnuit.

La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză.

Situația va fi remediată total în această noapte.

Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri.
Vă mulțumim pentru înțelegere”, declară cei de la Metrorex.

Citeste si: Mesajul sindicaliștilor din penitenciare pentru Liviu Dragnea: "Bine ai venit acasă. În pușcărie, nu e ca la Parlament"

Citeste si: Nicolae Guţă îi cere lui Liviu Dragnea banii pe maneaua dedicată PSD, după ce politicianul a fost condamnat la închisoare: “Dragnea, să-mi faci plata”

Citeste si: Doamne, cât de mult s-a schimbat băieţelul Ioanei Tufaru! Nici mama lui nu-l mai recunoaşte! Uite cum arată şi ce face la grădi! FOTO EXCLUSIV!

Haos la metrou, în București

Deși metrourile au circulat cu o decalare de doar 2 minute, a fost destul pentru ca peroanele să devină extrem de aglomerate, fiind neîncăpătoare pentru miile de persoane care irculă în fiecare dimineață. Călătorii s-au îmbulzit în vagoanele care veneau pline ochi și s-au chinuit să-și facă loc să urce înainte de închiderea ușilor, pentru a ajunge la timp la muncă, la facultate sau la școală. 

Imaginile surprinse pe peronul de la stația Unirii arată exact situația creată în această dimineață din cauza fisurii șinei din zona stației Pipera.

Citeste si: Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”

Citeste si: Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi! Vezi ce venituri uriaşe are ministrul care a înfuriat Diaspora!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate