Haos la Romania - Ungaria! Fani romani retinuti si 46 de persoane la spital

Patruzeci şi şase de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului România - Ungaria, scor 1-1, disputat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro-2016, a Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriere"Patruzeci şi şase de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului. 12 dintre acestea au fost duse la spital, trei la spitalul Pantelimon şi nouă la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, fractură membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore. Singurul caz mai grav a fost al unui tânăr de 26 de ani, care a suferit o criză de epilepsie. Toţi au fost români, cu o excepţie, o tânără de 23 de ani, care a suferit o tulburare de ritm", a declarat Opriţa conform Mediafax.

Conform Irinei Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, iar pentru cinci fani s-a dispus sancţiunea de a merge la stadion un an.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate